Peres æret soldater

President Shimon Peres delte ut æresmedaljer til Israels 120 fremste soldater i sitt hjem i Jerusalem tirsdag. Peres beskrev soldatene som "et fantastisk bilde av Israel". – Som en som har opplevd Israels første uavhengighetsdag, er jeg stolt over å kunne utsi en takkebønn. En bønn om en rask bedring for våre sårede sønner og for en sikker hjemvending av våre savnede og kidnappede soldater, sa han. Også forsvarssjef Gabi Ashkenazi var til stede under seremonien og rettet sin tale til soldatenes foreldre. – Som hærens øverstkommanderende og på vegne av Israels folk, takker jeg for de verdier dere har lagt ned i deres sønner og døtre, deres stolthet er vår stolthet, og hele nasjonens stolthet, sa Ashkenazi.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart