Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Studenter i hvitt for Gilad Shalit

På colleget i Rishon Lezion ble det holdt en solidatitetsdemonstrasjon for den kidnappede soldaten Gilad Shalit tirsdag. Det var studentbevegelsen som stod bak markeringen, sammen med skoleadministrasjonen, rapporterer Yedioth Aharonoth. Gilads far, Noam Shalit, holdt en tale for studentene, som alle hadde kledd seg i hvitt som en del av initiativet "En dag i hvitt". Shalit var rørt over studentenes solidaritet. – Jeg er helt sikker på at Gilad ville ha vært rørt over å se en så stor gruppe mennesker samle seg her og mange andre steder rundt om i landet i dag, sa han. Flere store israelske selskaper, deriblant Isracard, varslet mandag at deres ansatte ville kle seg i hvitt tirsdag for å ta del i aksjonen. Også en rekke utdanningsinstitusjoner, som Ben Gurion-universitetet, lovet det samme. En Facebook-gruppe som studentunionens leder Yehonatan Kedem har opprettet i anledning initiativet, har fått hele 400.000 medlemmer. – Vi tar ikke noen politisk parti i dette. Vi bare protesterer og understreker at vi har en venn som har falt og som vi ikke må glemme. Hver dag blir som en evighet for Gilad. Vi må bringe ham hjem – og det raskt, understreker Kedem.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart