Briter angrep israelsk viseambassadør

Onsdag holdt Israels viseambassadør i London, Talya Lador-Fresher, et foredrag ved Universitetet i Manchester (UiM). Rett etterpå ble hun angrepet av en rekke pro-palestinske briter, melder Yedioth Aharonoth. Demonstrantene ventet på Lador-Fresher rett utenfor forelesningssalen da hun ankom UiM. Hun klarte likevel å bryte seg vei inn for å forelese for de frammøtte elevene. Da hun var i ferd med å forlate salen ble hun umiddelbart slått etter av demonstrantene som stod på utsiden. Flere av hennes sikkerhetsvakter måtte hjelpe henne tilbake igjen til forelesningssalen. Etter samtaler mellom politi og sikkerhetsvakter ble det bestemt at hun skulle eskorteres bort fra stedet i en politibil. Dette forhindret likevel ikke demonstrantene i å klatre opp på politibilen og forsøke å knuse takluken. Israels ambassadør Ron Prosor forventer en klar og tydelig fordømmelse av hendelsene, både fra lokale myndigheter og fra universitetet. Samtidig skryter han av Lador-Freshers innsats og mot.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart