Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Briter angrep israelsk viseambassadør

Onsdag holdt Israels viseambassadør i London, Talya Lador-Fresher, et foredrag ved Universitetet i Manchester (UiM). Rett etterpå ble hun angrepet av en rekke pro-palestinske briter, melder Yedioth Aharonoth. Demonstrantene ventet på Lador-Fresher rett utenfor forelesningssalen da hun ankom UiM. Hun klarte likevel å bryte seg vei inn for å forelese for de frammøtte elevene. Da hun var i ferd med å forlate salen ble hun umiddelbart slått etter av demonstrantene som stod på utsiden. Flere av hennes sikkerhetsvakter måtte hjelpe henne tilbake igjen til forelesningssalen. Etter samtaler mellom politi og sikkerhetsvakter ble det bestemt at hun skulle eskorteres bort fra stedet i en politibil. Dette forhindret likevel ikke demonstrantene i å klatre opp på politibilen og forsøke å knuse takluken. Israels ambassadør Ron Prosor forventer en klar og tydelig fordømmelse av hendelsene, både fra lokale myndigheter og fra universitetet. Samtidig skryter han av Lador-Freshers innsats og mot.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart