Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Netanyahu får handlingsrom i forhandlingene

Statsminister Benjamin Netanyahus koalisjonspartnere gav tirsdag et "betydelig handlingsrom" til statsministeren i de indirekte forhandlingene med palestinerne. Shas og Israel Beiteinu har gitt statsministeren lov til å forhandle fritt med palestinerne, uten at de skal stille ultimatum. – Netanyahu vil få nok av rom når han skal inn i forhandlinger. Regjeringen vil se på hva palestinerne har å komme med. Om de for eksempel mener alvor med å stanse volden og å forhandle om kjernespørsmål, kan det fort bli et gjennombrudd, sier koalisjonsmedlemmer til Jerusalem Post. De hevder imidlertid at Netanyahus største utfordringer kan komme fra hans eget Likud-parti. Men på grunn av statsministerens store seier i partivalget sist uke, mener kildene det er uvisst om kritikerne tør å utfordre ham. Andre Likud-ministre, som for eksempel minister for offentlige saker, Michael Eitan, har hele veien gitt sin støtte til forhandlinger om en tostatsløsning. Under et møte for Arbeiderpartiets Knesset-fraksjon mandag kveld, uttalte forsvarsminister Ehud Barak at han er villig til å utvide regjeringen for å få på plass en avtale. – Dersom det blir klart for oss at vi trenger å utvide regjeringen for å oppnå de nødvendige framskrittene i fredsprosessen, vil vi seriøst og ansvarlig vurdere å gjøre det, forklarte han. – Å fremme fredsprosessen rettferdiggjør i seg selv ethvert tiltak. Til og med en utvidelse av regjeringen, sa Barak.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart