Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Scud-raketter bare toppen av isfjellet

Israel blir stadig mer bekymret over Syrias våpenforsyninger til Hizbollah. – Våpen blir regelmessig overført til Hizbollah. Denne overføringen blir organisert av det syriske og det iranske regimet. Derfor burde det ikke kalles "smugling" av våpen til Libanon. Det er nemlig snakk om organiserte og statlige forsyninger, sier Yossi Baidatz. Han er leder for den militære etterretningstjenestens forskningsavdeling. – Overføringen av langdistanseraketter [Scud] som er blitt kjent i mediene i det siste er bare toppen av isfjellet, legger han til. – Langdistanserakettene som Hizbollah har fått fatt i gjør det mulig for dem å sette opp utskytningsbaser dypere inn i Libanon. Hizbollah har utviklet seg betydelig i militær kapasitet fra 2006 til 2010, mener Baidatz. Tirsdag informerte han Knessets utenriks- og forsvarskomité om den aktuelle situasjonen på nordfronten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart