Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Gilad har grått i fire år

Rundt 300 mennesker samlet seg utenfor statsministerboligen i Jerusalem fredag kveld. De ba statsminister Benjamin Netanyahu jobbe ennå hardere for å få frigjort den kidnappede IDF-soldaten Gilad Shalit. Deltakerne under aksjonen fikk servert vann og brød til å spise, i solidaritet med Shalit som sitter fanget på Gaza-stripen. Gilads far, Noam Shalit, deltok på aksjonen sammen med sin sønn Yoel. – Gilad har grått i stillhet i fire lange år, som er som en evighet for ham. Fire år uten at han har sett dagslys, sa Shalit. Han henvendte seg også direkte til sin sønn, som holdes i fangenskap av Hamas på Gaza-stripen. – Jeg lover deg, kjære Gilad, at vi ikke vil ignorere dine stille rop som skaper ekko i ørene våre. Vi vil ikke la deg kalle på oss mye lengre. Om du hører meg fra her, så hold ut bare litt til i din daglige kamp for å overleve. Jeg lover deg at vi vil gjenvinne din frihet som ble stjålet fra deg for fire år siden. Du har lidd nok, sa Noam Shalit.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart