Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Brasil nekter å drøfte Iran-sanksjoner

Utkastet til FN-resolusjon om Irans atomprogram utarbeidet av de fem faste medlemmene i Sikkerhetsrådet og Tyskland, er blant annet ment å ramme landets bankindustri. Forslaget fra USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Kina, Russland innebærer også strengere inspeksjoner av kjøretøy som mistenkes for å frakte atomrelatert last. Utkastet er et resultat av en rekke kompromisser. USA og de tre europeiske landene ønsket tøffere sanksjoner, mens Russland og Kina ønsket å være mer forsiktige i formuleringene. Brasils FN-ambassadør Maria Luiza Ribeiro Viotti sier hun er skuffet over forslaget om ytterligere sanksjoner. Sammen med Tyrkia kom Brasil til en avtale med Iran tidligere denne uken. Den innebærer at Teheran sender 1.200 kilogram lavanriket uran til Tyrkia, i bytte mot høyanriket uran til bruk i en forskningsreaktor. En tyrkisk diplomat sier han ikke vil utelukke forhandlinger vedrørende resolusjonen, men at "vårt fokus er et helt annet sted".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart