Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hizbollah arrangerte «jihad-kurs»

Bare dager før tiårsdagen for Israels tilbaketrekning fra Libanon, arrangerte Hizbollah et kurs for hundrevis av studenter i Sør-Libanon. For mange av de muslimske og kristne ungdommene var dette deres første tur til de sørlige delene av landet. – Vi ønsker at våre studenter, enten de er Hizbollah-medlemmer, om de støtter oss eller er imot oss, at de ser det landet Israel okkuperte i 22 år, sa gruppens leder Muhammed Taleb. – Vi ønsker at de unge skal vite om det motstandsbevegelsen oppnådde og vise dem hvor feil den israelske okkupasjonen var. Dette landet ble frigjort av tusenvis av motstandskjempere som kjempet hver dag for å kunne gi landet tilbake til sitt folk, hevder han. Studentene fikk møte flere Hizbollah-krigere, opplyser Yedioth Aharonoth. – Det var som å være i en film. Jeg respekterer disse unge mennene som frigjorde landet mitt. Jeg ser ikke på dem som terrorister, slik som Vesten gjør, forklarte en kristen student. – Det er helt surrealistisk. Det er som Disneyland. Jeg hadde aldri trodd å få se slike ting, sa en franskmann som også deltok på kurset.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart