Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel kan føre til at terroren sprer seg

Dersom ikke Israel tar opp "fundamentale" spørsmål med palestinerne, kan terrorismen spre seg. Slik advarte Egypts president Hosni Mubarak onsdag, i samtaler med Italias statsminister Silvio Berlusconi. Israelske talsmenn har tidligere signalisert at de ikke vil ta opp de fundamentale spørsmålene med palestinerne under de indirekte forhandlingene. Det inkluderer spørsmål som endelige grenser for en palestinsk stat, hva man skal gjøre med bosetningene og Jerusalem. Grunnen er at man mener dette er så vanskelige saker, at de ikke bør diskuteres før partene senere i prosessen vil forholde seg til hverandre direkte. Men Mubarak mener Israels insistering på kun å drøfte "mindre betydelig saker", som retten til luftrom og Israels sikkerhet, truer med å ødelegge enhver fredelig løsning på konflikten. – Og da vil vi se terrorismen øke over hele verden, sa den egyptiske presidenten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart