Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Obama bekymret over Iran

USAs president Barack Obama snakket onsdag på telefon med Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan, melder Yedioth Aharonoth. Han fortalte at Washington fortsatt vil arbeide for å innføre nye sanksjoner mot Iran. Amerikanerne mener den diplomatiske avtalen mellom Iran, Tyrkia og Brasil, ikke er tilstrekkelig til å bygge tillit til myndighetene i Teheran. Obama minnet også Erdogan om at landet ved en rekke anledninger har nektet å drøfte atomprogrammet med verdenssamfunnet. – Iran fortsetter å avvise møte med P5+1-landene (De fem faste medlemmene i Sikkerhetsrådet og Tyskland) for å drøfte landets atomprogram, og vil ikke stanse anrikningen av uran til nesten 20 prosent. Dette skaper ikke tillit, sa den amerikanske presidenten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart