Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hamas er ingen terrorgruppe

Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan anklaget fredag Israel for å myrde passasjerer om bord på det tyrkiske skipet Mavi Marmara. – Dersom dere ikke forstår det på tyrkisk vil jeg si det på engelsk: Du skal ikke drepe, sa Erdogan før han gjentok budskapet på hebraisk. Statministeren talte under en seremoni i Konya. Han hevdet også at Hamas ikke er noen terrororganisasjon. – De vant et valg. Dere snakker alltid om demokrati, men vil ikke la Hamas regjere. Hvilken form for demokrati er det?, spurte han undrende. – Motstandskjemperne til Hamas ønsker å forsvare sitt land. De vant et valg. Jeg har sagt til amerikanske diplomater før at jeg ikke mener Hamas er noen terrororganisasjon. Det gjør jeg fortsatt ikke. De forsvarer landet, skal Erdogan ha ifølge tyrkiske medier.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart