Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

FNs Sikkerhetsråd vedtok Iran-sanksjoner

Onsdag godkjente FNs Sikkerhetsråd det amerikanske resolusjonsforslaget om sanksjoner mot Iran. Det er fjerde gangen Sikkerhetsrådet vedtar sanksjoner rettet mot landets atomprogram. Tolv stater stemte for, mens Tyrkia og Brasil stemte imot. Libanon avsto fra å stemme. – I dag har Sikkerhetsrådet stemt overveldende for å sanksjonere Iran for sin vedvarende motvilje mot å leve opp til sine forpliktelser, sa USAs president Barack Obama etter avstemningen. I Iran var stemningen mindre god da resultatet av avstemningen var klar. I følge president Mahmoud Ahmadinejad er FN-resolusjonen "verdiløs for det iranske folk". – De som selv er i besittelse av atomvåpen og har brukt det tidligere, bruker nå dette til å true andre. Denne beslutningen er som en brukt papirbit som burde bli kastet i søpla, hevdet presidenten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart