Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bolton: – Israel har kun få dager å angripe Iran

– Dersom Israel planlegger et militært angrep på Irans atomreaktorer for å hindre at landet skaffer seg en funksjonerende reaktor, har Jerusalem kun få dager å gjøre dette på, påpeker John Bolton, tidligere FN-ambassadør for USA. Allerede 21. august vil Irans første reaktor være i drift. Fra det tidspunktet vil det være for sent for Israel å gå til angrep, fordi det vil gå ut over enorme mengder sivile iranere, forklarer Bolton. – Med en gang uranet […] er på plass inni reaktoren vil et angrep bety radioaktivt utslipp, ingen tvil om det, sa han. – Dersom Israel ikke angriper vil Iran ha oppnådd noe som ingen andre fiender av Israel, eller noen annen fiende av USA i Midtøsten har oppnådd – å ha en fungerende atomreaktor, sier Bolton. Han har likevel lite tro på at Israel faktisk går til angrep. – Jeg tror ikke det. Jeg er redd muligheten har gått dem forbi, sier Bolton.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart