Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu ba IDF konsentrere seg om Israels sikkerhet

Statsminister Benjamin Netanyahu drøftet onsdag det såkalte "Galant-dokumentet" med forsvarsminister Ehud Barak. Dokumentet, som er signert med Yoav Galants navn, beskriver hvordan han skal planlegge å sverte sine rivaler i kampen om stillingen som forsvarssjef. Selv påstår han at dokumentet er forfalsket. Politiet etterforsker nå saken, som har fått svært mye oppmerksomhet i israelske medier den siste uken. Før Netanyahu og Barak møtte hverandre, holdt avtroppende forsvarssjef Gabi Ashkenazi en pressekonferanse om saken. Der uttrykte han sin bekymring for hvordan den kan påvirke hæren. Etter møtet med Barak ga statsministeren beskjed om at forsvarsledelsen må "slutte å bry seg" med dette og heller konsentrere seg om Israels sikkerhet. – Hærens toppledelse må slutte å bry seg med denne etterforskningen. Og jeg forventer at hæren og forsvarsledelsens øverste ledere fortsetter å arbeide sammen og samarbeide til det beste for Israels sikkerhet, uttalte Netanyahu. Likud-lederen har bedt politiet om å prioritere saken og løse den raskt, siden den skaper vanskeligheter i arbeidet med å finne en ny forsvarssjef.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart