Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Granat slo ned i nærheten av barnehager

En granat ble onsdag morgen avfyrt av palestinske terrorister nord på Gaza-stripen mot en kibbutz i Negev. Granaten slo ned i nærheten av flere barnehager. Ingen personer ble skadet, men en av barnehagene har fått mindre skader av eksplosjonen. – Vi hørte en høy eksplosjon. Jeg våknet i panikk. Raketten eksploderte vel hundre meter fra huset mitt. Rystelsen var så kraftig at det satte i gang bilalarmer. Det var veldig skremmende, forklarer en person i kibbutzen. Antallet rakettutskytninger har økt etter at Israel og palestinerne innledet direkte forhandlinger. Tretten terrorgrupper på Gaza-stripen, inkludert Hamas, har erklært at de skal legge forhandlingene i grus ved bruk av voldelige midler.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart