Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kompromiss om byggestans er mulig

Statsminister Benjamin Netanyahu nekter å gi etter for palestinernes krav om å forlenge den midlertidige byggestansen i bosetningene. Men søndag hintet han om at det kan bli aktuelt med et kompromiss, hvor israelerne bygger tregere enn normalt. I søndagens regjeringsmøte sa Netanyahu følgende: – Jeg vet ikke om det kommer til å ende med en omfattende byggestans. Men jeg vet heller ikke om det er nødvendig å bygge alle de 20.000 boligene som venter på å kunne bli bygget. Uansett, mellom null og én er det mange muligheter. Den fullstendige byggestansen i bosetningene på Vestbredden blir likevel utvidet med fire dager, fra 26. til 30. september, informerer Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart