Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Iran klar for atomsamtaler, men ingen kompromisser

Iran er klar for å ha samtaler med verdensmaktene om sitt atomprogram, men er ikke villige til å inngå kompromisser, sa president Mahmoud Ahmadinejad fredag. – Vi er klar for å ha samtaler med 5+1 gruppen (Storbritannia, USA, Frankrike, Russland, Kina pluss Tyskland), men slike samtaler vil ikke få noen konsekvenser for retningen på Irans atomprogram, uttalte presidenten i et intervju med fjernsynskanalen Khabar. – Iran er klar for å gå i dialog, men en slik dialog ville vært meningsløs dersom den motsatte siden ønsket å tvinge oss til å akseptere noen ting, la presidenten til. Verdenssamfunnet ønsker å presse Iran til å gi opp sitt atomprogram, ettersom Vesten frykter at de ønsker å bruke teknologien til å lage atomvåpen. Teheran-regjeringen hevder selv at de kun har fredelige hensikter, og at de ønsker å benytte atomteknologi til sivile formål.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart