Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Historien vil dømme USAs Iran-politikk

– I framtiden vil den nåværende USA-administrasjonen bli dømt på om den tillater å la Iran blir en atomstat under deres styre, sa forsvarsminister Ehud Barak tirsdag. I et intervju med Fox News sa han at Iran kan ha utviklet atomvåpen innen to år. Deres stadige bygging av nye underjordiske fasiliteter gjør et angrep mye vanskeligere, la Barak til. – Vi trenger ikke å være redde for erklæringene fra Irans president Mahmoud Ahmadinejad. Men samtidig er vi nødt til å ta Irans bestemte vei mot militær atomkapasitet og sin insistering på å jukse og lure verden – vi må ta det alvorlig. Jeg tror at hele verden må ta dette alvorlig, sa Arbeiderparti-lederen. – Et Iran med atomkapasitet vil være ikke-spredningsregimets bane. Det vil bety starten på et våpenkappløp mot atomkapasitet blant flere land i Midtøsten – det vil gi medvind til den globale jihad, understreket Barak.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart