Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Roger Waters kritisert for antisemittisme av ADL

Den tidligere Pink Floyd-gitaristen Roger Waters blir kraftig kritisert av den amerikansk-jødiske organisasjonen The Anti-Defamation League (ADL). De hevder hans siste soloturné var antisemittisk. Waters har mange ganger kritisert Israels politikk offentlig, og i hans pågående turné "The Wall Tour" angriper han sikkerhetsgjerdet. Under sangen "Goodbye Blue Sky" viser en animert sekvens i sangen bilder av fly som slipper bomber formet som en jødisk David-stjerne og et dollartegn. Selv om Waters selvfølgelig har all rett til å uttrykke sitt syn på den israelsk-palestinske konflikten, er bruken av en davidstjerne antisemittisk, slår ADL fast. – Vi skulle ønske at Waters hadde valgt en annen måte å få fram sine politiske synspunkter, uten (…) å vekke til live igjen, de verste antisemittiske stereotyper om jøder og deres påståtte besettelse av penger, heter det i en presseuttalelse.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart