Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tragisk at Libanon nå er Irans satellitt

Statsminister Benjamin Netanyahu synes det er svært tragisk at Libanon knytter stadig sterkere bånd til Iran. President Mahmoud Ahmadinejads besøk i Israels naboland er nå over. Et statsbesøk som bare har understreket denne trenden. – Dessverre utvikler Libanon seg raskt til å bli en satellitt for ayatollah-regimet. Dette er tragisk for Libanon, men Israel vil vite hvordan vi skal forsvare oss selv mot en slik utvikling, sa statsministeren torsdag. Ahmadinejad kom med en rekke nye verbale angrep på Israel i sine mange taler i Libanon. Han hevdet blant annet at ”zionister er fiender av menneskeheten” og at ”zionistregimet ikke vil vare lenge.”

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart