Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ny applikasjon til iPhone fra turistdepartementet

Søndag lanserte turistdepartementet en ny iPhone-applikasjon for turister som oppholder seg i Israel, kalt ”iSrael”. Dette programmet vil gjøre de ekstra spennende å være på ferie i landet. Applikasjonen vil finne ut hvor i Israel personen befinner seg, slik at man kan motta informasjon om turiststeder i umiddelbar nærhet. Departementet planlegger at turistene i en senere versjon av programmet kan laste opp sine bilder og kommentarer til sosiale medier som Facebook og Twitter. I tillegg inneholder applikasjonen allerede kart over landet, og muligheten til å sette sammen sin egen tur. iPhone-appen er gratis og kan lastes ned fra iTunes Store.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart