Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

I praksis byggestans på Vestbredden

På tross av at den midlertidige byggestansen på Vestbredden er utløpt, unngår regjeringen å godkjenne tusenvis av nye boliger, rapporterte Yedioth Aharonoth mandag. Utsettelsene gjelder også for Øst-Jerusalem. Rundt 1.300 boliger som er planlagt i hovedstaden venter på nødvendig godkjenning. Statsminister Benjamin Netanyahu skal ha mottatt en "sensitiv liste" med 3.600 boliger som er klare til å bygges på Vestbredden, hevder avisen. De fleste av disse har ennå ikke fått den nødvendige godkjennelsen fra Netanyahu. I tillegg skal forsvarsminister Ehud Barak ha mottatt byggeplaner for 3.727 boliger på Vestbredden uten at heller han har gitt den nødvendige godkjennelsen. En eiendomsmegler i Jerusalem kaller det hele en "katastrofe" for byen. – Byggestansen det siste året vil skape en stor mangel på leiligheter innen et år eller to, og en enorm prisoppgang, spår han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart