Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Uenighet mellom Assad og Abbas

Syrias president Bashar Assad oppmuntrer palestinerne til å fortsette "motstandskampen" mot Israel. Under et møte i Den arabiske liga skal Assad ha påpekt at det ikke er ligaens ansvar å tillate PA å forhandle med Israel. Det er de palestinske myndighetenes eget ansvar. Til det svarte Abbas at "det palestinske problemet er arabernes problem. Om Den arabiske liga ikke tar noen beslutning betyr det at de vasker hendene sine fra det palestinske problemet." – I stedet for å diskutere byggestans i bosetningene bør palestinerne fortsette sin væpnede motstand mot Israel, argumenterte den syriske presidenten. Abbas avviste oppfordringen og forklarte at dersom han ikke kjemper for byggestans er det snart ikke mer palestinsk land igjen å bygge en stat på, rapporterer Zvi Bar’el.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart