Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Egyptisk flaggtyv belønnet

En provinsguvernør i Egypt har belønnet mannen som søndag rev ned et flagg fra den israelske ambassaden i Kairo med jobb, ny bolig og et æresbevis. Det rapporterer egyptiske aviser torsdag.
Ahmad al-Shahat ble populær i Egypt etter at han klatret opp den seksten etasjers høye bygningen, rev ned det israelske flagget på toppen og erstattet det med et egyptisk. Tusenvis av demonstranter var samlet. De jublet da han fjernet flagget fra stangen.
Siden fredag har det pågått opptøyer rundt Israels ambassadebygning i Kairo, etter at fem egyptiske soldater mistet livet i en trefning mellom terrorister og IDF etter terrorangrepet nord for Eilat torsdag 18. august. Terrorister gjemte seg på egyptisk side av grensen, i nærheten av militære stillinger, og skjøt mot israelske kjøretøy med presisjonsvåpen og raketter. De egyptiske soldatene ble derfor drept i israelsk returild.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart