Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Sioniststaten er en fornærmelse mot menneskeheten

President Mahmoud Ahmadinejad legger ikke akkurat skjul på sitt ønske om å ødelegge "sionistenheten". (Foto: Daniella Zalcman)
President Mahmoud Ahmadinejad legger ikke akkurat skjul på sitt ønske om å ødelegge "sionistenheten". (Foto: Daniella Zalcman)
Irans president Mahmoud Ahamdinejad kom fredag med nye trusler mot Israel, under den årlige al Quds-dagen i Teheran.

Al Quds-dagen er en markering til støtte for den palestinske «motstandskampen» mot Israel. De frammøtte iranerne bar med seg palestinske flagg, mens amerikanske og israelske flagg ble satt fyr på.

– Selve sionistregimets eksistens er en fornærmelse mot menneskeheten […] Vestlige styresmakter takler ikke kritikk av sionistregimet. De føler seg forpliktet på å forsvare det, hevdet Ahmadinejad under sin tale.

«Kreftsvulsten» Israel
Hatytringene satt løst også denne gangen, i presidentens tirade mot Israel.

– Det er farlig selv å gi bare ti prosent av territoriumet til sionistene. […] – Sionistregimet er en ondartet kreftsvulst. Og selv om bare en eneste celle forblir på palestinsk jord, vil den nåværende situasjonen fortsette også i framtiden, fortsatte han, og siktet med det til hele det «historiske Palestina» – Israel inkludert – som araberstatene og Iran mener tilhører palestinerne.

– I dag er kampen mot sionistenheten og det fabrikkerte sionistregimet med å bevare alle menneskers rettigheter, det forsvarer menneskets verdighet og legger grunnlaget for å redde menneskeheten fra arroganse, fattigdom og lidelse, la Ahmadinejad til.

– Vil ikke lenger huske «sionistene»
I sin tale rettet også den omstridte iranske politikeren seg til araberstatene, med et klart og tydelig budskap om å motstå Israel.

– Dere er interessert i et nytt Midtøsten [uten Israel]. Det samme er vi. Et nytt Midtøsten vil ved Allahs hjelp bli en realitet. Et nytt Midtøsten vil ikke lenger huske amerikanernes og sionistenes tilstedeværelse, hevdet han i en ny trussel mot Israel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart