Bli aktiv for Israel nå!

President Mahmoud Ahmadinejad legger ikke akkurat skjul på sitt ønske om å ødelegge "sionistenheten". (Foto: Daniella Zalcman)
President Mahmoud Ahmadinejad legger ikke akkurat skjul på sitt ønske om å ødelegge "sionistenheten". (Foto: Daniella Zalcman)

– Sioniststaten er en fornærmelse mot menneskeheten

Irans president Mahmoud Ahamdinejad kom fredag med nye trusler mot Israel, under den årlige al Quds-dagen i Teheran.

Al Quds-dagen er en markering til støtte for den palestinske “motstandskampen” mot Israel. De frammøtte iranerne bar med seg palestinske flagg, mens amerikanske og israelske flagg ble satt fyr på.

– Selve sionistregimets eksistens er en fornærmelse mot menneskeheten […] Vestlige styresmakter takler ikke kritikk av sionistregimet. De føler seg forpliktet på å forsvare det, hevdet Ahmadinejad under sin tale.

“Kreftsvulsten” Israel
Hatytringene satt løst også denne gangen, i presidentens tirade mot Israel.

– Det er farlig selv å gi bare ti prosent av territoriumet til sionistene. […] – Sionistregimet er en ondartet kreftsvulst. Og selv om bare en eneste celle forblir på palestinsk jord, vil den nåværende situasjonen fortsette også i framtiden, fortsatte han, og siktet med det til hele det “historiske Palestina” – Israel inkludert – som araberstatene og Iran mener tilhører palestinerne.

– I dag er kampen mot sionistenheten og det fabrikkerte sionistregimet med å bevare alle menneskers rettigheter, det forsvarer menneskets verdighet og legger grunnlaget for å redde menneskeheten fra arroganse, fattigdom og lidelse, la Ahmadinejad til.

– Vil ikke lenger huske “sionistene”
I sin tale rettet også den omstridte iranske politikeren seg til araberstatene, med et klart og tydelig budskap om å motstå Israel.

– Dere er interessert i et nytt Midtøsten [uten Israel]. Det samme er vi. Et nytt Midtøsten vil ved Allahs hjelp bli en realitet. Et nytt Midtøsten vil ikke lenger huske amerikanernes og sionistenes tilstedeværelse, hevdet han i en ny trussel mot Israel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0

Your Cart