Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lærerne som Norge lønner og som støtter terror og jødehat

Lærere i UNRWA-rapporten. (Bilder fra rapporten)
Hatundervisningen på FN-skolene fortsetter med full tyngde, sponset av dine skattepenger.

Norge gir årlig 275 millioner kroner årlig til UNRWA. Omkring 60 prosent av UNRWAs budsjett går til utdanning. Norge er dermed med å betale lønnen til disse FN-ansatte lærerne:

 • Labibeh Iskandarani delte bilde av Hitler og teksten: «Hitler, sover du? Våkne opp, kjære, det er fortsatt flere mennesker som trenger å brennes.» Tre andre UNRWA-ansatte likte publiseringen.
 • Adnan Shteiwi roste terroristen som drepte fire sivile israelere og én politimann 29. mars 2022.
 • Mahmoud Khalil roste rakettangrep fra Hamas mot Israel, og skrev at han ser på det som «startskuddet for frigjøringen av Palestina».
 • Riad Nimer roste en terrorist og delte en video som oppmuntrer til å «følge veien [martyrene] har gått». I 2014 likte han en video som fremstiller terrorangrepet mot en synagoge hvor fem jøder ble drept som «en unik og heltemodig handling av selvoppofrelse».
 • Zaher Fanous publiserte bilder av ødeleggelsene Hamas-raketter har gjort i Tel Aviv og skrev følgeteksten «God høytid, Tel Aviv». I juni 2022 delte han en video hvor en palestinsk gutt som kaster stein på israelske soldater blir framstilt som en «rettferdig helt».
 • Nizar Khalil Abu Shaheen siterte den antisemittiske boken Henry Ford utga i 1921, og hevder «rike jøder» står bak og kontrollerer De forente arabiske emirater.
 • Ayman Dlash gratulerte et Hamas-medlem som er blitt løslatt.
 • Abu Firas Azab glorifiserte en 17-år gammel militant palestiner som ble gravlagt i flagget til Islamsk Jihad.
 • Ahmad Dawoud hyllet en leder i Al-Aqsa Martyrbrigader som ble drept i skuddveksling med IDF.

Alt dette er grundig bevist i en rapport som UN Watch og IMPACT-se publiserte 14. mars. Regjeringen investerer 1,1 milliarder kroner i jihadopplæring og «rettigheter» som vil ødelegge verdens eneste jødiske stat, skrev MIFF i februar 2022. Rapporten viser bare i hvor skremmende grad dette var korrekt.

UNRWA har tidligere hevdet at deres skoler har sluttet å undervise om Dalal Mughrabi, den kvinnelige terroristen som ledet kystvei-massakren i 1978 (38 israelere, blant dem 13 barn ble drept). Rapporten har bildebevis på at Mughrabi ble tatt fram i undervisningen på en UNRWA-skole i mars 2022. I materiell fra en annen skole blir det hevdet at operasjonen drepte «30 soldater», selv om ofrene alle var sivile.

Rapporten viser også at FN-skolene lærer elevene at alle muslimer har som plikt å «frigjøre al-Aqsa moskéen», brannbombe mot jøder blir framstilt som grillparty og terrorister blir framstilt som helter. Israel blir fremstilt som «den foraktelige fienden», som til slutt vil bli voldelig bortvist fra Palestina «med blod og kjøtt».

Her er eksempler på annen undervisning i FN-skolene som rapporten dokumenterer:

 • Martyrdød og jihad er «den viktigste meningen med livet»
 • Terroristen Izz Ad-Din Al-Qassam er en helt
 • Hjemlandet skal frigjøres med å ofre skolejenters blod i jihad
 • Dersom elevene ignorerer jihad vil Allah forbanne dem
 • Israelere er sadistiske villdyr på jakt etter et bytte
 • Jøder/ israelere er «grådige», «sionistiske gjenger»
 • Israel massakrerer palestinere og ødelegger moskéer.
 • Israel stjeler palestinske antikviteter for å forfalske og utslette palestinsk historie
 • Israel infiserer palestinere med kreft
 • «Jødene … konspirerte mot muslimene» under kampene ved Khaybar

I skolemateriellet brukt på FN-skolene er Israel fjernet fra kartet, og «Palestina» blir oppgitt med et areal som omfatter både Israel, Vestbredden og Gaza. Israelske byer blir omtalt som palestinske. I et historisk tilbakeblikk som nevner kanaanere, grekere, romere etc. blir jødiske tilstedeværelsen i landet helt tilbake fra oldtiden ignorert.

Totalt navngir rapporten 133 ansatte i UNRWA som har publisert antisemittisme eller støtte/ oppvigleri til terror på sosiale medier. 51 av disse har kommet etter april 2019, da daværende UNRWA-leder lovte MIFF at de har fått kontroll på at ansatte ikke skriver hatytringer. Rapporten navngir også 82 UNRWA-ansatte som er navngitt på skolemateriellet som er brukt i rapporten.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

 1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
 2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
 3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
 4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart