Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

IMPACT-SE: – PA utdanner fortsatt til Israel- og jødehat

IMPACT-SE er en forskningsorganisasjon som overvåker og analyserer skolebøker og læreplanene rundt på skolene i Midtøsten, for å se at de samsvarer med internasjonale standarder som fred og toleranse. Det er et mål som er utledet direkte fra UNESCO-erklæringen og deres resolusjoner. Ifølge en rapport de publiserte mandag oppfyller ikke PA UNESCOs krav for nye medlemmer i organisasjonen.

– Overvåkingen av de palestinske skolebøkene som ble brukt i skoleåret 2011 viser at den fundamentale motstanden mot Israel og jøder blir opprettholdt, heter det i konklusjonen. Israel og jøder blir stilt i et svært dårlig lys. Som eksempler nevner de at Israel ikke nevnes som stat på Levanten og at de jødiske helligstedene i området ikke nevnes. Holocaust omtales ikke med et ord.

De nevner heller ikke noe om den jødiske tilstedeværelsen som fantes under det britiske Palestina-mandatet. Jøder beskrives som avtalebrytere, som et folk som gjør seg rik gjennom uærligheter, svikefulle, barnemordere, voldtektsmenn og invaderende slanger. Aldri blir de omtalt på en nøytral eller positiv måte. Selv om Oslo-avtalene blir nevnt blir den ikke støttet, heller ikke en fredelig løsning gjennom forhandlinger.

– Derimot er det masse lovprisning av jihad og martyrdød for å frigjøre Palestina, uten å klart definere territoriet som skal bli frigjort. Med andre ord antydes det at Israels territorier også skal bli frigjort, skriver IMPACT-SE.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart