Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bestill boken Dobbeltspill, Sviket mot fredsprosessen

Boken Dobbeltspill, Sviket mot fredsprosessen inneholder 320 sider med grundig dokumentasjon som viser forholdet palestinske selvstyremyndigheter og Fatah har til Israel, jøder, fred og terror med mer.
Boken Dobbeltspill, Sviket mot fredsprosessen inneholder 320 sider med grundig dokumentasjon som viser forholdet palestinske selvstyremyndigheter og Fatah har til Israel, jøder, fred og terror med mer.
Mahmoud Abbas og de andre Fatah-lederne forsikrer sine norske venner at de ønsker en varig fred basert på en tostatsløsning, men forteller noe helt annet til sin egen befolkning.

Utad gir palestinske selvstyremyndigheter inntrykk av at de tar avstand fra terror og hat-indoktrinering, men mange eksempler beviser det motsatte.

I mai 2012 lanserte MIFF boken Dobbeltspill – Sviket mot fredprosessen.

 

Eksempelsider fra boken

[issuu viewMode=singlePage width=420 height=289 embedBackground=%2300a2e8 titleBarEnabled=true showHtmlLink=false backgroundColor=%2300a2e8 documentId=120509070238-b10ae97c0a9f4b38bf27938efa4ff41f name=dobbeltspill-sviket-mot-fredsprosessen username=miff tag=fredsprosess unit=px v=2]

 

Eli Wiesel anbefaler boken

"Saken er skremmende... Når man gjør barn til hatets agenter, er forbrytelsen hundre ganger mer alvorlig... Det finnes ikke noe som haster mer i dag enn den saken dere tar opp i denne boken. Tusen takk for at dere holder oss våkne." Nobelprisvinner Eli Wiesel.
«Saken er skremmende… Når man gjør barn til hatets agenter, er forbrytelsen hundre ganger mer alvorlig… Det finnes ikke noe som haster mer i dag enn den saken dere tar opp i denne boken. Tusen takk for at dere holder oss våkne.» Nobelprisvinner Eli Wiesel.

 

Sikre deg hele bokserien som starter nå!

Boken Dobbeltspill er startskuddet på en serie på syv MIFF-bøker med aktuelle temaer knyttet til Israel, jødene og Midtøsten. Vi planlegger 1-2 utgivelser i året. Alle bøkene kommer i et vakkert og moderne design. Når alle syv bøkene har fått plass i bokhyllen din, vil de danne MIFFs vakre logo (se bilde). Bli medlem av MIFFs bokklubb fra første stund for å sikre deg alle utgivelsene! Medlemskapet er gratis.
Boken Dobbeltspill er første bok i en serie på syv MIFF-bøker med aktuelle temaer knyttet til Israel, jødene og Midtøsten. Vi planlegger 1-2 utgivelser i året. Alle bøkene kommer i et vakkert og moderne design. Når alle syv bøkene har fått plass i bokhyllen din, vil de danne MIFFs vakre logo (se bilde). Bli medlem av MIFFs bokklubb fra første stund for å sikre deg alle utgivelsene! Medlemskapet er gratis.

 

Dine fordeler som medlem i MIFFs bokklubb
– Du mottar alle bøkene rykende ferske fra trykkeriet, uten ekstra forsendelseskostnad. Giro medfølger.
– Du får 10 prosent rabatt ved kjøp av 3 bøker, 20 prosent ved kjøp av 5 bøker og 30 prosent rabatt ved kjøp av 10 bøker.

For spesialbestillinger, kontakt MIFF på post@miff.no eller tlf. 41 17 67 80.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart