Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Stortingsrepresentanter ble rystet av palestinernes dobbeltspill

Itamar Marcus, direktør for Palestinian Media Watch, holdt foredrag for stortingsrepresentanter fra Kristelig Folkeparti, Fremskrittspartiet og Høyre. Ingen andre partier var representert.
Itamar Marcus, direktør for Palestinian Media Watch, holdt foredrag for stortingsrepresentanter fra Kristelig Folkeparti, Fremskrittspartiet og Høyre. Ingen andre partier var representert.
- Dersom ikke palestinske myndigheter endrer sitt budskap, er det ikke sjanse til noen gang å få fred, sa Itamar Marcus, direktør for Palestinian Media Watch, under bokpresentasjonen i Stortinget onsdag. Se videoer.

– Det er vårt håp at land som støtter palestinerne kan legge press på dem, og si at de ikke lenger vil motta støtte og bli akseptert som en fredspartner dersom dette fortsetter. Hvis det skjer, vil vi i stedet for hatundervisning, se fredsundervisning, og da kan vi forhåpentlig ha fred i den neste generasjon, avsluttet Marcus sitt foredrag.

Se de siste 43 minutt av foredraget i videovinduet under. De første få minuttene mangler dessverre, pga. tekniske problemer. MIFF beklager også den dårlige videobildekvaliteten i opptaket.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jb7QTsy9Xhw[/youtube]

Representanter for Kristelig Folkepart, Fremkrittspartiet og Høyre var synlig sterkt berørt og rystet av presentasjonen til Marcus. Spesielt reagerte stortingsrepresentantene på hvordan palestinske selvstyremyndigheter misbruker barn i en ideologisk kamp mot Israel.

Alle videoeksemplene med norsk tekst er tilgjengelig på MIFFs YouTube-kanal.

 

Kommentar fra MIFF

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, ga en kort kommentar etter foredraget til Marcus.

– Et nesten fulltallig norsk pressekorps ga gjentatte ganger applaus da boken Øyne i Gaza ble presentert for tre år siden. Palestinian Media Watch gir øyne i Ramallah, de dokumenterer hva som blir formidlet fra palestinske selvstyremyndigheter, men det er bare interessant for to norske redaksjoner, påpekte Myrland.

Se 5 minutters kommentar i videovinduet under. MIFF beklager igjen den dårlige videobildekvaliteten i opptaket.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eY6Qax1BXV8[/youtube]

 

Norge er ansvarlig

Like før Itamar Marcus returnerte til Israel, oppsummerte han sitt besøk i Norge. Se 5 minutters video.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I-p02rmXZiY[/youtube]

– Vi er veldig, veldig glad for at MIFF utga vår bok på norsk og leverte bøkene til alle medlemmer av Stortinget, sier Marcus.

– Du kan ikke gi økonomisk støtte til det som er dokumentert i denne boken, og ikke forstå at du er ansvarlig for å støtte krig og hat, avslutter Marcus.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart