Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Magen David Adom hjelper til mot bussbomben i Tel Aviv, 21. november 2012, da 28 mennesker ble såret. (Illustrasjon: MDA)
Magen David Adom hjelper til mot bussbomben i Tel Aviv, 21. november 2012, da 28 mennesker ble såret. (Illustrasjon: MDA)

Fatahs dødshyllest fortsetter

Fatah bruker Facebook til å hylle terrorister som drepte sivile som "martyrer". En utsending fra PA-president Mahmoud Abbas har nylig lovprist en terrorist som drepte to studenter.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Tidligere denne måneden skrev vi om et blogginnlegg hos Times of Israel, som den israelske artisten Idan Raichel forfattet. Her skriver han om et møte med en gruppe egyptiske offiserer i USA, «med en dyp følelse av ære».

Mennene var ikke uventet svært uenige med hans politiske synspunkter og negativt innstilt til Israel. Deres fedre tjenestegjorde i den egyptiske hæren under Yom Kippur-krigen mot Israel i 1973. Men de forklarte at dem og deres foreldre aldri jublet over tapet av menneskeliv på fiendens side.

– Det er viktig for meg at du vet at våre foreldre – og vi også – alltid jubler når vi ødelegger deres våpen. Vi jublet alltid når deres jagerfly ble skutt ned, eller når et av deres sjøfartøy ble rammet. Men aldri, aldri jublet vi over tapet av menneskeliv inni stridsvognene. Vi jublet aldri over drapet på morens sønn som styrte det flyet og vi jublet aldri når en bror døde i det han seilet et krigsskip.

En eksemplarisk måte å tenke på for enhver soldat, vil vel de fleste være enige om. Bortsett fra de palestinske myndighetene og Fatah, som uhemmet hyller dem som sprenger flest mulig jøder i luften – det være seg sivile eller militære liv.

Hyllet terrorister på Facebook
Fatah har bestemt seg for at Facebook-siden sin er en passende arena for å hylle palestinske «martyrer». På årsdagen for deres terroraksjoner, ble Andalib Tabatka og Fadi al-Amoudi løftet fram. Førstnevnte drepte 6 og såret over 80 da hun sprengte seg selv i luften i Jerusalem, mens sistnevnte drepte 1 og såret 3, da han detonerte selvmordsbeltet ved grenseovergangen Erez mot Egypt. Al-Amoudi ble kalt «en helt» og «martyr» som drepte «zionister», rapporterer Palestinian Media Watch.

Fatah i Libanon har publisert et bilde av en mor som kler på sønnen sin et selvmordsbelte, der barnet sier «For Palestinas skyld». Det palestinske partiet har i tillegg hyllet to selvmordsbombere som drepte 6 israelere og beskrevet dem som «Palestinas brud», og Wafa Idris som drepte 1 under hennes angrep i 2002. Ifølge Fatah er hun «et symbol på motstandskamp, på palestinsk lojalitet, gjennom en av de mest ærverdige martyroperasjonene».

Den kvinnelige terroristen Dalal Mughrabi blir også hyllet med et eget dikt, etter å ha ledet en kapring av en israelsk buss. 12 barn og 25 voksne israelere ble drept i det verste terroranslaget den lille nasjonen har vært offer for.

– Dette er Dalal, min evige kjærlighet […] Dalal er min unge og mystiske kvinne, min revolusjonære Jihad-inspirasjon. Jeg elsket henne, men kjente henne bare ved hennes navn: Dalal Mughrabi, står det i diktet.

Æret terrorfamilie med besøk
I mars sendte PA-president Mahmoud Abbas lederen for sitt kontor, Tayeb Abd al-Rahim, hjem til familien til drapsmannen Issa Abd Rabbo i flyktningleiren Deheisheh, for å kaste glans over hans ugjerninger.

– Som representant for president Mahmoud Abbas [… Abd al-Rahim] snakket med Issas mor og brakte med president Abbas’ og det palestinske lederskapets lykkeønskninger til henne. Han uttrykte takknemlighet og hyllet henne for å stå oppreist og for hva hun har ofret i løpet av sine 30 år med venting, utholdenhet og tålmodighet, skriver det offisielle palestinske nyhetsbyrået Wafa.

I 1984 drepte Abd Rabbo to israelske universitetsstudenter, Ron Levi og Revital Seri, mens de haiket sør for Jerusalem. Han soner to livstidsdommer i israelsk fengsel og mottar sannsynligvis over 15.000 kroner i måneden i terrorlønn fra PA. Det er fire ganger mer enn gjennomsnittslønnen som PA betaler til offentlig ansatte og sju ganger høyere enn minstelønnen.

Her er klipp fra PA TV, offisiell tv-stasjon for palestinske myndigheter, som viser hvordan den palestinske kulturministeren og PA TV ærer moren til terroristen Abd Rabbo 21. mars 2013.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CIwhaDf-pKI[/youtube]

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart