Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Palestinerne er «etterkommere av Jesus»

Glassmaleri i St. John the Baptist's Anglican Church, Ashfield, New South Wales. (Foto: Wikimedia Commons)
Glassmaleri i St. John the Baptist's Anglican Church, Ashfield, New South Wales. (Foto: Wikimedia Commons)
Jesus er en "patriotisk forfar" til palestinerne, og derfor er påsken en høytid for palestinsk nasjonalisme, skriver Adel Abd Al-Rahman i en artikkel i palestinske selvstyremyndigheters offisielle avis Al-Hayat Al-Jadida.

Offisielle palestinske medier, som indirekte blir finansiert av norsk og internasjonal bistand, slutter ikke å overgå seg selv i spredning av konspirasjonsteorier og historieforfalskning.

6. mai hadde Adel Abd Al-Rahman en artikkel på trykk i Al-Hayat Al-Jadida. Her erklærer den faste spaltisten at påsken «er en høytid for palestinsk nasjonalisme», fordi Jesus «er en kanaanittisk palestiner». Jesu oppstandelse «reflekterer den palestinske historien», fortsetter han. Akkurat som Jesus ble «korsfestet og drept av jødene», kjemper palestinerne en kamp med «etterkommerne av den moderne zionistiske jødedommen». Den zionistiske bevegelsen, som er et «verktøy for den kapitalistiske Vesten», ønsket å «forfalske historiske fakta, fordrive og korsfeste den palestinsk arabiske nasjon og deretter drepe den med etnisk rensning».

– Men palestinerne, Jesu etterkommere, reiste seg fra asken, som en føniks, skriver innsenderen.

Overskriften for artikkelen var «Jesu oppstandelse, oppstandelsen til staten».

Palestinske selvstyremyndigheter lærer ikke sine skolebarn at Jesus var en jøde. Tvert imot, det finnes en rekke eksempler på at Jesus blir fremstilt som en palestinsk muslim. PA ignorerer også det faktum at romerne endret navnet på Judea til «Palestina» omlag hundre år etter at Jesus døde.

– Ifølge kristen tradisjon giftet ikke Jesus seg, og han hadde ikke noen barn, og palestinerne kan derfor ikke være «Jesu etterkommere», kommenterer Palestinian Media Watch.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart