Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Uten blod vil vi ikke få Palestina tilbake

Dette bildet ble publisert på Fatahs Facebook-side 11. august med teksten "Maskingevær, vekk de sovende og fortell dem at uten blod vil Palestina ikke komme tilbake".
Dette bildet ble publisert på Fatahs Facebook-side 11. august med teksten "Maskingevær, vekk de sovende og fortell dem at uten blod vil Palestina ikke komme tilbake".
En av Fatahs offisielle Facebook-profiler fortsetter å spy ut anti-israelsk og voldsglorifiserende propaganda, på tross av at bevegelsen sitter i forhandlinger med Israel.

I august har Fatah postet en rekke beskjeder på sin Facebook-vegg, som fremmer terror og hat mot Israel, avslører Palestinian Media Watch (PMW). Det på tross av at PA, hvor Fatah er det dominerende regjeringspartiet, har inngått en avtale med Israel og USA om å ikke gjøre ensidige tiltak som kan skade den pågående fredsprosessen.

Revolusjonens «blinkende stjerner»
2. august publiserte Facebook-siden et innlegg som beskriver fire kvinnelige terrorister som «blinkende stjerner på himmelen». Tre av dem var selvmordsbombere, mens den fjerde kapret en buss og var ansvarlig for drapet på 37 sivile. Til sammen er de fire ansvarlige for drapet på 40 personer og for å ha skadet over 130.

Fatahs gule billedtekst under hvert bilde: "Kommandørmartyr Dala Mughrabi, martyr Ayyat al-Akhras, martyr Wafa Idris og martyr Darin Abu Aisheh" (Foto: Sakset fra Fatahs Facebook-profil)

Rød tekst: «Stjerner på revolusjonens himmel»
Tekst til bildet: «Blinkende stjerner på himmelen»

Hyller terrorister
8. august, på Facebook-siden til Ramallahs ordfører Laila Ghannam (Fatah), ble et bilde postet til hennes ære. Og hun følte seg nok voldsomt beæret, siden innlegget er et bilde som viser henne legge ned krans ved graven til noen virkelige «erketerrorister».  I 1975 drepte de 8 mennesker på et hotell i Tel Aviv.

Billedtekst på siden: "Dr. Laila Ghannam legger ned en blomsterkrans ved gravsteinnen til shahidene (martyrene) fra Savoy-operasjonen (terrorangrep), ved gravplassen i Ramallah." (Foto: Facebook-siden til Laila Ghannam)

Skoleferie utenom det vanlige
Dagen etter dukker et bilde opp på Fatahs egen Facebook-side av en stor flokk palestinske barn, mens de smiler og løfter hver sitt maskingevær i luften.

Billedtekst fra Fatah: "Palestinas barn - slik feirer de sine feriedager" (Foto: Fatahs Facebook-side)

Våkn opp, maskingevær!
Sist, men ikke minst er det ikke en god Facebook-side for Fatah, hvis ikke de kan poste et bilde av en maskert mann med maskingevær og nevne ordene «blod» og «Palestina» i billedteksten. Saken ble postet 11. august.

Billedtekst fra Fatah: "Maskingevær, våkn opp fra din søvn og fortell dem at uten blod vil Palestina aldri bli vårt igjen." (Foto: Fatahs Facebook-side)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart