Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

NRK gir legitimitet til terror

Sidsel Wold feilinformerte lytterne og ga legitimitet til terrorangrepene da hun rapporterte i Nyhetsmorgen på NRK P2 tirsdag 8. juli. (Foto: Skjermdump fra NRKs web-tv)
Sidsel Wold feilinformerte lytterne og ga legitimitet til terrorangrepene da hun rapporterte i Nyhetsmorgen på NRK P2 tirsdag 8. juli. (Foto: Skjermdump fra NRKs web-tv)
”Hvis man ikke sender raketter på et år eller to, blir jo palestinerne i Gaza glemt bak de murene hvor de sitter fanget”. Det sa Sidsel Wold tirsdag morgen på NRK P2.

NRKs reporter Sissel Wold er på plass i Jerusalem og rapporterer om ”Operation Protective Edge”, som det israelske forsvaret innledet mot terroristorganisasjonen Hamas i Gaza i natt etter at Hamas tok på seg ansvaret for å ha bombardert Sør-Israel med over 40 raketter i går kveld.

Da hun i P2s program Nyhetsmorgen tirsdag klokken 07.03 rapporterte om situasjonen, sa hun at Gaza hadde blitt ”terrorisert i årevis”, og at ”hvis man ikke sender raketter på et år eller to, blir jo palestinerne i Gaza glemt”. I tillegg sa hun at det var ”tragisk” at Netanyahu brukte tenåringsdrapene til å ”slå ned på Hamas” og ”ødelegge den palestinske samlingen”.

På denne måten gir hun legitimitet til rakettangrepene som har vært en kontinuerlig terroraktivitet mot Israel siden palestinerne overtok kontroll over området i 2005. Hun nevner som vanlig ikke at Hamas er definert som terrororganisasjon av både USA og EU, eller at Hamas aldri har anerkjent Israels rett til å eksistere. At Hamas’ charter går inn for eliminering av staten Israel får lytterne ikke vite. Og hun forteller ikke at den palestinske samlingen hun mener det er ”tragisk” å ødelegge har blitt inngått for å ”stå samlet mot sionistfienden” i kampen for å erobre hele Israel.

På toppen av det hele feilinformerer hun lytterne ved å fortelle at den palestinske samlingsregjeringen skulle være oppløst. Ingen israelske eller palestinske medier har rapportert om dette. Tvert imot meldte nyhetsnettstedet Al Monitor senest 3. juli at Hamas ”fortsatt holder fast ved samlingsavtalen med Fatah, til tross for presset fra Israel.”

Her kan du lese mer om eskaleringen i rakettangrepene fra Gaza rett før Israels pågående forsvarsoperasjon ble innledet.

 

Dette uttalte Sidsel Wold i innslaget i radioprogrammet Nyhetsmorgen:

– Det vi må huske på, er at i Gaza, som bare er en liten stripe på 12 ganger 40 km, så er det ingen bomberom. De har blitt terrorisert i årevis, og veldig mange av barna er blitt sengevætere, også tenåringer. I Israel har man bombesheltere, og Israels myndigheter har bedt folk om å være ved bombeshelterne i dag, fordi det også er regnet med at det kommer flere angrep i dag. Den israelske hærens side vil trappe opp situasjonen.

– Nå er jo Hamas ute av denne samlingsregjeringen. Det har Netanyahu sørget for. Han brukte tragisk nok disse grusomme drapene på de tre israelske ungdommene til å slå ned på Hamas og ødelegge den palestinske samlingen. Så Hamas føler nå at man har ikke så mye å miste.

Etter å ha henvist til at ikke bare Hamas, men også Islamsk Jihad avfyrer raketter mot Israel, sa hun:

– Hvis man ikke sender raketter på et år eller to, blir jo palestinerne i Gaza glemt bak de murene hvor de sitter fanget.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart