Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

juli 8, 2014

Israels fungerende ambassadør i Norge, George Deek. (Foto: Conrad Myrland / MIFF)

– Fred vil bli besvart med fred

– Ingenting av det som skjer i Gaza hadde behøvd å skje, sier Israels fungerende ambassadør i Norge, George Deek. Tirsdag ettermiddag innkalles 40.000 reservesoldater i det israelske forsvaret etter eskaleringen i rakettangrepene fra Gaza.

15 sekunder er anbefalt tid å bruke på å komme seg i sikkerhet når rakettalarmen går. (Illustrasjonsplakat: IDF / Twitter)

Slik preger rakettangrepene israelernes liv

Befolkningen i Sør-Israel må konstant være parat til å løpe i sikkerhet. Universiteter stenges og sommeraktiviteter avlyses. Det er utstedt forbud mot å samle mer enn 300 mennesker på ett sted.

Det israelske forsvaret er tydelige på at det er den kontinuerlige terroren fra Gaza som er årsaken til den pågående militæroperasjonen. (Foto: Skjermdump fra Twitter)

Mer enn hundre rakettangrep siden midnatt

Hamas og Islamsk Jihad fortsetter å angripe Israels sivilbefolkning, mens det israelske luftforsvaret målrettet angriper terrorbaser i Gaza. Så langt i den pågående militæroperasjonen er over 90 mål i Gaza rammet.

Sidsel Wold feilinformerte lytterne og ga legitimitet til terrorangrepene da hun rapporterte i Nyhetsmorgen på NRK P2 tirsdag 8. juli. (Foto: Skjermdump fra NRKs web-tv)

NRK gir legitimitet til terror

”Hvis man ikke sender raketter på et år eller to, blir jo palestinerne i Gaza glemt bak de murene hvor de sitter fanget”. Det sa Sidsel Wold tirsdag morgen på NRK P2.

Disse byene i Israel ble rammet av rakettangrep fra Gaza mandag. (Foto: Skjermdump av kartsøk utført av Ha'aretz i Google Maps)

Mandag kveld: Rakettregn og forsvarsmobilisering

Hamas tar på seg ansvaret for å ha avfyrt over 40 raketter mot Israel mandag kveld. IDF tilkaller 1.500 reservesoldater. I byer nær Gaza oppfordres befolkningen til å holde seg innen 15 sekunder fra nærmeste bomberom.

0

Your Cart