Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hvem gir støtte til barnemordere?

Malki Roth (15) ble drept sammen med 14 andre israelere i terrorangrepet mot pizzarestauranten Sbarro i Jerusalem 9. august 2001. Dine skattepenger blir indirekte brukt til å belønne mannen som laget terrorbomben med 9000 kroner i måneden. (Foto: Privat)
Malki Roth (15) ble drept sammen med 14 andre israelere i terrorangrepet mot pizzarestauranten Sbarro i Jerusalem 9. august 2001. (Foto: Privat)
Fra din lommebok, via Skatteetaten og budsjettet til palestinske selvstyremyndigheter flyter det hver måned store utbetalinger til folk, ikke som har drept barn med en feiltakelse, men som er stolte av drapene og får belønning for nettopp barnemord.

Med Israel for fred (MIFF) og våre snart 7400 medlemmer anklages i disse dager for å støtte barnemord. Ja, ikke bare det, vi er visstnok barnemordere, ifølge samfunnsdebattanten Elisabeth Norheim. Fra nettets mørke kroker velter lignende anklager inn over MIFF. I dag politianmelder MIFF Norheim for dødstrusler.

Men hvem er det som støtter barnemord? MIFF gjør det på ingen måte. Dessverre blir palestinske barn skadelidende av at Hamas startet og insisterer på å fortsette en rakettkrig mot Israel. Barn blir også skadelidende fordi Hamas avfyrer sine raketter og har sine kommandosenter midt blant sivilbefolkningen. Hamas startet rakettkrigen, og Hamas har avvist våpenhvileforslag fra Egypt. Det er Hamas som må bære ansvaret. Vi vet at israelske styrker følger reglene for krigføring «godt over gjennomsnittlig» i forhold til andre land, inkludert vestlige land.

I «rettferdig krig»-tradisjonen, som president Barack Obama refererte til i sin tale da han mottok Nobelprisen, er det et prinsipp som heter «dobbelt effekt»-prinsippet. Ifølge dette prinsippet, er det moralsk rettferdig å oppnå et mål hvis dette er rettferdig i seg selv, selv om det vil føre til uønskede konsekvenser – på betingelse av at de uønskede konsekvensene er uunngåelige, ikke med overlegg, og at tiltak ble gjort for å minimere deres negative effekt.

Det er et rettferdig mål av Israel å prøve å stanse rakettangrep og infiltrasjonsangrep fra Hamas. Dessverre er konsekvenser for sivilbefolkningen på Gaza-stripen unngåelige.

 

Norge gir indirekte belønning til barnemordere

I alle kriger blir dessverre barn drept. Barn er drept i stort antall også i krigene som Norge har deltatt i de siste årene. Men det ser ut som om det bare er når Israel forsvarer seg at kollektiv skyld for barnemord blir lagt på en hel nasjon, ja til og med på de som mange tusen kilometer borte sprer informasjon om samme land.

Men det er dessverre slik at alle norske skattebetalere, indirekte er med, ikke bare å støtte barnemordere, men gi dem økonomisk belønning. Den store forskjellen på MIFF-medlemmer og andre skattebetalere i Norge, er at vi gjør det høyest ufrivillig og til kraftige protester!

MIFF er nok den organisasjonen i Norge som har arbeidet mest mot palestinernes belønningssystem for barnemordere. Ja, du leste riktig. Palestinske selvstyremyndigheter (PA) – kontrollert av Fatah, ikke Hamas – har et økonomisk belønningssystem for barnemordere.

Ta Malki Roths drapsmann for eksempel. Malki og venninnen ble drept sammen med seks andre barn og 7 voksne 9. august 2001 da de koste seg på en pizzarestaurant. Den palestinske terroristen som laget bomben får hver måned 9.000 kroner utbetalt fra pengekassen til palestinerne. Lærere, politifolk og andre offentlige tjenestemenn får langt lavere månedslønn! Barnemorderne får lønn på nivå med toppstillinger i PA.

Belønning til barnemordere er en høyt prioritert sak hos palestinske selvstyremyndigheter. Til tross for økonomiske problemer, varslet PA en ny økning av lønn til dømte terrorister på 280 millioner kroner på årets budsjett. Noen palestinere planlegger terrorangrep fordi de vet at de vil få økonomisk belønning.

Under forhandlingene mellom Israel og PA fra sommeren 2013 til våren 2014 ble Israel presset til å løslate flere dømte terrorister, flere av dem hadde deltatt i drap på barn. Palestinske selvstyremyndigheter ga dem utbetalinger på mellom 170.000 og 300.000 kroner da de slapp fri. Mange av dem fikk fra før opptil 300.000 kroner i årlige lønnsutbetalinger. Alt dette fordi de hadde drept jødiske barn.

Ingen må komme til MIFF å snakke om støtte til barnemord.

 

Belønningssystem må stanses

PA hevder internasjonal bistand ikke blir brukt på belønningssystemet til dømte terrorsiter, men det er åpenbart at internasjonal bistand og norske skattepenger frigjør midler til ordningen.

MIFF forventer at Høyre og FrP-regjeringen legger press på PA for å avvikle deres skalerte belønningssystem for dømte terrorister.

 


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart