Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Palestinernes øverste shariadommer oppmuntret til religiøs kamp

Mahmoud Al-Habbash på PA TV 5. november.
Mahmoud Al-Habbash på PA TV 5. november.
5. november oppmuntret palestinske selvstyremyndigheters øverste shariadommer til religiøs kamp, og gjorde det klart for alle palestinske tv-seere at Mahmoud Abbas støtter dem og ber om mer.

– Ja, vi oppvigler [det palestinske] folket i Jerusalem til å gjøre Ribat, sa PAs øverste shariadommer Mahmoud Al-Habbash på palestinske selvstyremyndigheters offiselle tv-stasjon (PA TV) 5. november. I klassisk islamsk lære er ribat fronttjeneste for å beskytte dar al-Islam, den del av verden som har vært eller er under kontroll av islam.

«For det første, la meg si at vi kysser pannen, hver hånd og til og med hver fot som utfører Ribat på Al-Aqsa moskéen og i Jerusalem… Vi er bak dem. Lederskapet støtter dem. Vi er med dem hvert øyeblikk, i hver aksjon og hver handling, og vi ønsker velkommen hva de gjør på den velsignede Al-Aqsa moskéen,» sa Al-Habbash.

Det er ingen tvil om at Al-Habbash med uttrykket ribat sikter til de voldelige handlingene utført av palestinere i Jerusalem de siste ukene, påpeker Palestinian Media Watch.

– For noen dager siden, hilset presidenten dem [de som utfører ribat], styrket dem og ba om mer ribat fra dem. Denne uttalelsen kan ha provosert israelerne og okkupasjonen, at presidenten oppvigler palestinerne fra Jerusalem til ribat. Ja, vi oppvigler folket i Jerusalem til ribat. Ribat betyr å beskytte og holde fast på din eiendom,» sa Al-Habbash.

I tillegg til å være PAs øverste religiøse leder, er Al-Habbash rådgiver til PA-president Mahmoud Abbas.

 

Fatah ser på kampen som religiøs krig

Minst tre ganger de siste ukene har Al-Habbash gjort det klart at han ser på kampen mot Israel som en religiøs krig, og at målet er «å frigjøre Palestina fra elven til havet».

– Hva er vi [Fatah og Hamas] uenige om? Er vi uenige om Jerusalem, for eksempel? Er vi uenige om å frigjøre Palestina fra elven til havet? sa Al-Habbash på PA TV 26. september.

– Hele landet Palestina er waqf [islamsk land] og er et velsignet land. Det er ulovlig å selge, gi nytt eierskap eller tilrettelegge for okkupasjon selv for en millimeter av det, sa han til PAs offisielle avis Al-Hayat Al-Jadida 22. oktober.

– Alt dette [da snakket han ikke bare om Tempelplassen og de muslimske hellige stedene der, men også om Vestmuren hvor jøder ber] er hellig land. Ingen har lov til å selge eller forhandle over det eller oppgi det. Det er vårt og vil forbli vårt. Okkupasjonen [Israel] er den som må forlate stedet, sa han til PA TV 7. november.

Den islamistiske forståelsen av hele Israel som muslimsk område er felles både for Hamas og PAs øverste shariadommer, påpeker Palestinian Media Watch. Den som vil ha det bekreftet, kan bare lese artikkel elleve i Hamas-charteret.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart