Søk
PAs guvernør i Ramallah sammen med prisutdeler Maria Sanchez i Philadelphia før prisen ble trukket tilbake. (Foto: PMW)
PAs guvernør i Ramallah sammen med prisutdeler Maria Sanchez i Philadelphia før prisen ble trukket tilbake. (Foto: PMW)

Guvernøren i Ramallah hyller massemordere

Det har kostet henne en amerikansk hedersbevisning. Men hun fortsetter å hylle terror likevel.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

I januar ble de palestinske selvstyremyndighetenes guvernør i Ramallah, Laila Ghannam, tildelt en amerikansk æresutmerkelse fra bymyndighetene i Philadelphia. Det var første gang en arabisk leder ble tildelt en hedersbevisning av denne typen, som hun ble tildelt for angivelig å ha gjort en ”ekstraordinær innsats for sin nasjon og for sitt folk”.

Men etter at Palestinian Media Watch (PMW) gjorde byens myndigheter oppmerksom på at hun i lang tid har hatt for vane å hylle terrorister og terrorgjerninger, er imidlertid utmerkelsen trukket tilbake. Ghannam responderte ved å gjenta sin støtte til terror og glorifisering av terrorister i et intervju med de palestinske selvstyremyndighetenes offisielle dagsavis Al-Hayat Al-Jadida 23. februar. Der bekrefter hun at det var hennes støtte til terror som gjorde at hun ble fratatt æren hun først ble vist. Bymyndighetene mente de hadde blitt ført bak lyset ved at de hadde blitt forledet til å tro at hun var en menneskerettsforkjemper.

– Vi er ikke interesserte i æresutmerkelser som krever at vi rakker ned på våre krigere og støttepilarer ved å kalle dem terrorister, sa hun til avisen.

Hun mente at tilbaketrekkelsen av utmerkelsen viste at amerikanerne ”er fremmede for den palestinske kampen”, og at byrådsrepresentanten som sto ansvarlig for avgjørelsen ”hadde gitt etter for okkupantens og sionistlobbyens terror”.

Blant terroristene Ghannam har gitt sin eksplisitte hyllest, er Abdullah Barghouti, som bygde bomber for selvmordsterrorister og som nå soner 67 livstidsdommer for medvirkning til drap på 67 sivile, og Hamas-grunnlegger Ahmed Yassin, som var ansvarlig for flere hundre drap gjennom selvmordbombeangrep i Israel. Hun nekter å kalle dem terrorister, og foretrekker altså å omtale dem som ”pillarer” i det palestinske samfunnet.

Her kan du se flere eksempler på Ghannams notoriske støtteerklæringer til terror, dokumentert av PMW.

MIFF har også flere ganger tidligere omtalt guvernørens tydelige terrorstøtte.

I denne videoen fra en direktesending på PA TV 7. januar 2014, hyller guvernøren flere kjente terrorister og massemordere (teksting er gjort av PMW):


 

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart