Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Guvernøren i Ramallah hyller massemordere

PAs guvernør i Ramallah sammen med prisutdeler Maria Sanchez i Philadelphia før prisen ble trukket tilbake. (Foto: PMW)
PAs guvernør i Ramallah sammen med prisutdeler Maria Sanchez i Philadelphia før prisen ble trukket tilbake. (Foto: PMW)
Det har kostet henne en amerikansk hedersbevisning. Men hun fortsetter å hylle terror likevel.

I januar ble de palestinske selvstyremyndighetenes guvernør i Ramallah, Laila Ghannam, tildelt en amerikansk æresutmerkelse fra bymyndighetene i Philadelphia. Det var første gang en arabisk leder ble tildelt en hedersbevisning av denne typen, som hun ble tildelt for angivelig å ha gjort en ”ekstraordinær innsats for sin nasjon og for sitt folk”.

Men etter at Palestinian Media Watch (PMW) gjorde byens myndigheter oppmerksom på at hun i lang tid har hatt for vane å hylle terrorister og terrorgjerninger, er imidlertid utmerkelsen trukket tilbake. Ghannam responderte ved å gjenta sin støtte til terror og glorifisering av terrorister i et intervju med de palestinske selvstyremyndighetenes offisielle dagsavis Al-Hayat Al-Jadida 23. februar. Der bekrefter hun at det var hennes støtte til terror som gjorde at hun ble fratatt æren hun først ble vist. Bymyndighetene mente de hadde blitt ført bak lyset ved at de hadde blitt forledet til å tro at hun var en menneskerettsforkjemper.

– Vi er ikke interesserte i æresutmerkelser som krever at vi rakker ned på våre krigere og støttepilarer ved å kalle dem terrorister, sa hun til avisen.

Hun mente at tilbaketrekkelsen av utmerkelsen viste at amerikanerne ”er fremmede for den palestinske kampen”, og at byrådsrepresentanten som sto ansvarlig for avgjørelsen ”hadde gitt etter for okkupantens og sionistlobbyens terror”.

Blant terroristene Ghannam har gitt sin eksplisitte hyllest, er Abdullah Barghouti, som bygde bomber for selvmordsterrorister og som nå soner 67 livstidsdommer for medvirkning til drap på 67 sivile, og Hamas-grunnlegger Ahmed Yassin, som var ansvarlig for flere hundre drap gjennom selvmordbombeangrep i Israel. Hun nekter å kalle dem terrorister, og foretrekker altså å omtale dem som ”pillarer” i det palestinske samfunnet.

Her kan du se flere eksempler på Ghannams notoriske støtteerklæringer til terror, dokumentert av PMW.

MIFF har også flere ganger tidligere omtalt guvernørens tydelige terrorstøtte.

I denne videoen fra en direktesending på PA TV 7. januar 2014, hyller guvernøren flere kjente terrorister og massemordere (teksting er gjort av PMW):

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart