Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Hedersmerket for terroristen i Nablus. (Skjermdump fra Awdah TV, via PMW)
Hedersmerket for terroristen i Nablus. (Skjermdump fra Awdah TV, via PMW)

Minneplass for terrorist i Stavangers vennskapsby

Naif Abu Sharakh ledet et dobbelt selvmordsbomberangrep hvor 23 mennesker ble drept. I Stavangers vennskapsby Nablus er det stor ære verdt.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

17. juli meldte den palestinske tv-stasjonen Awdah fra den palestinske byen Nablus på Vestbredden. På en plass i byen er det satt opp en minnestein for Naif Abu Sharakh og plassen er blitt oppkalt etter ham.

Minnesmerket sender to budskap til palestinernes naboer:

En mann som ledet selvmordsterrorister mot jøder i Tel Aviv er verd stor heder.

Steinen er formet som hele det geografiske området Palestina – hvor det ikke er plass til noe Israel. Den jødiske staten skal bort.

Naif Abu Sharakh var kommandant for terrorgrupen Al-Aqsa Martyrbrigader i Nablus-området under den andre intifadaen. Han var involvert i en rekke angrep mot israelere, inkludert et dobbelt selmordsterrorangrep i Tel Aviv 5. januar 2003, skriver Palestinian Media Watch. Han ble drept av israelske styrker 26. juni 2004.

Tv-stasjonen Awdah er som terrororganisasjonen Al-Aqsa Martyrbrigader tilknyttet Fatah, den palestinske bevegelsen som kontrollerer selvstyremyndighetene på Vestbredden. Programlederen i Awdah understreket at hun var veldig stolt av moren til terroristen.

Palestinske myndigheter løfter stadig fram barnemordere som helter og de gir dem økonomisk belønning.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart