Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fatah-leder håner terrorofre

Skjermdump fra musikkvideo sendt på PA TV under den andre intifadaen. På ny bruker offisielle palestinske medier den samme retorikken.
Skjermdump fra musikkvideo sendt på PA TV under den andre intifadaen. På ny bruker offisielle palestinske medier den samme retorikken.
- Vi elsker deg, skriver Fatah-leder om terroristen som drepte soldat og skjøt mot sivile på en busstasjon. Se andre eksempler på offisiell palestinsk terrorhyllest som ikke blir meldt i norske medier.

Sultan Abu Al-Einein er rådgiver for PA-president Mahmoud Abbas. Senest i 2013 ble han omtalt som medlem av Fatahs sentralkomite av det palestinske nyhetsbyrået Ma’an.

Søndag 18. oktober gikk en palestinsk terrorist til angrep på busstasjonen i Beersheba. Han angrep og drepte en soldat med kniv, stjal soldatens våpen og begynte å skyte rundt seg. 11 personer ble såret.

På formiddagen 19. oktober har Abu Al-Einein blitt kjent med angrepet, og han setter seg ned for å skrive en Facebook-oppdatering. Det kommer ikke fordømmelse eller noen ord som forklarer hvordan volden ødelegger for den palestinske saken. Nei, han hyller terrordrapsmannen.

– Vi elsker deg Muhannad, skrev Al-Einein. Han hyller med navn både Muhannad al-Okabi som gikk til angrep i Beersheba og Muhannad Halabi som drepte to israelere i Jerusalem tidligere i oktober.

Fatah-lederen benytter også sjansen til å håne ofrene for terroren. Han spotter at de rømte for angriperens skudd. Det er Palestinian Media Watch som har oversatt Al-Eineins Facebook-oppdatering.

 

Trekker inn duften av martyrens blod

15. oktober hadde den offisielle PA-avisen Al-Hayat Al-Jadida en artikkel hvor en død knivmanns blod blir omtalt i romantiske og poetiske ord.

– [Palestinere] insisterte på å trekke inn duften av martyrens blod, heter det i artikkelen. Under den andre intifadaen sendte PA TV en musikkvideo hundrevis av ganger hvor det blant annet het i en strofe: «Hvor søt er duften av martyrene.»

 

Fatahs terrorhyllest i sosiale medier

19. oktober publiserte Palestinian Media Watch en rekke eksempler på hvordan Fatah hyller terrorister i sosiale medier. Under et bilde av unge palestinske menn som til sammen drepte 2 og knivstakk 7 israelere, skrev Fatah på Twitter 13. oktober: «Våre martyrer kommer i flokker. Vår fasthet er som fjell. Den bøyer seg ikke foran de foraktelige og frykter ikke arrestasjon.»

14. oktober skrev Fatahs avdeling i Rafah på Facebook: «Vi er en nasjon av kjemper. Vi er en nasjon som dør matyrdøden med et smil på ansiktet.»

13. oktober delte Fatah en tekst som en av terroristene som drepte to israelere på en buss i Jerusalem skrev før sitt angrep. «Ti bud for martyren,» het teksten. Han ba om at ingen palestinske fraksjoner skulle ta æren for hans angrep – «for min død var for hjemlandet og ikke for dere».

– Jeg skal se dere i Paradis, avsluttet han.

Ved å spre budskapet bidrar Fatah til å fremme islamistenes tro på stor belønning for dem som dør i kampen mot jødene.

Du kan se flere eksempler hos Palestinian Media Watch.

 

Hvis du tror norske medier ikke kommer til å melde om dette oppvigleriet fra offisielt palestinsk hold, så oppmuntrer vi deg til å dele artikkelen i sosiale medier!

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart