Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Med dine penger forteller han verden at Jesus var palestiner

Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat. (Foto: US Islamic World Forum)
Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat. (Foto: US Islamic World Forum)
Var ingen mer palestinsk enn Jesus?

Torsdag 19. desember delte Saeb Erekat, lederen for PLOs forhandlingsdepartement, en film av den palestinsk-amerikanske komikeren Amer Zahr.

I filmen sier Zahr at julehøytiden er feiring av en «palestiner». Jesus og alle disiplene hans var palestinere. «Jesus kjempet mot okkupasjon og tyranni. Han ble drevet på flukt og latterliggjort. Til slutt ble det bevisst at han hadde rett og ble en som lykkes bedre enn noen andre. Det går ikke an å få det mer palestinsk enn det,» sier Zahr.

Erekat, som sprer dette, mottar i år seks millioner kroner i norsk bistand til å «forberede forhandlinger» til et departement som jobber i stikk motsatt retning.

David Collier, en uavhengig britisk-jødisk journalist, gir følgende replikk til Erekat: «Jeg kan bare si en ting med sikkerhet: Hvis du dro tilbake i tid og spurte Jesus, «er du en jøde eller en palestiner?», da ville han svart jøde og spurt hva en palestiner er.»

Kay Wilson, en britisk kvinne som har overlevd et palestinsk terrorangrep, skriver: «Jesus ble født i Judea, et navn gitt av romerne fordi jøder bodde der. Jesus ble omskåret etter jødisk tradisjon. Hans foreldre deltok på jødiske høytider. Det er noen hebraiske ord i Det nye testamentet, ingen på arabisk. Palestina er ikke nevn én gang i Det nye testamentet. Nei, Saeb Erekat, Jesus var ikke palestiner.»

https://twitter.com/kishkushkay/status/1207675456151048193

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart