Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Feiret terror-jubileum med å brenne jødisk by

Her brennes en modell av en jødisk by under Fatahs markering av 55 år med terror. (Foto: Palestinian Media Watch)
Den palestinske bevegelsen Fatah har utført terror siden 1965.

Det er i år 55 år siden Fatah, den viktigste deltageren i PLO, gjennomførte sitt første terrorangrep mot Israel. 1. januar 1955 forsøkte palestinske terrorister å sprenge det største vannprosjektet i Israel. Dette var første gang Fatah stod bak et terrorangrep. Siden har det blitt mange flere.

For å markere at det er 55 år siden det første terrorangrepet har Fatah planlagt å arrangere mange offentlige begivenheter. Det gjennomgående budskapet i markeringene er at Fatah var de første til å ta i bruk terror, at Fatah ikke har sluttet å bruke terror og at Fatah aldri vil slutte å bruke terror, skriver den israelske organisasjonen Palestinian Media Watch på sin nettside.

På et av arrangementene som allerede er avholdt viste Fatah fram en modell som skulle illustrere en jødisk by, tømte bensin over og satt fyr på den til stor jubel fra publikum. Mens modellen av den jødiske byen brant ble det spilt musikk over høyttalerne hvor det ble lovet at Fathas terror vil fortsette.

Jeg kommer mot deg min fiende, fra hvert hus, nabolag og gate. Vår krig er en krig i gatene. Jeg kommer mot deg, min fiende. Vi kommer fra hvert hus med kjøttøks og kniver. Med granater skal vi kunngjøre en folkekrig. Jeg sverger, min fiende, du vil ikke unnslippe folket og revolusjonen.

Fra markeringen i Nablus 6. januar 2020.

Like før modellen av den jødiske byen ble påtent talte nestlederen i Fatah, Mahmoud Al-Aloul, forherligende om all terroren Fatah har stått bak siden 1965. Han lovet også at terroren mot Israel vil fortsette fra den palestinske organisasjonen, som ledes av den palestinske presidenten Mahmoud Abbas.

«Fatah var den første kulen», ropte han til jubel fra folkemengden. Og la til at «slik er det fortsatt og slik vil det fortsette – uten tvil». Videre glorifiserte nestlederen flere kjente palestinske terrorister, som har drept flere titalls israelere. Blant annet trakk han fram Dalal Mughrabi, som stod bak et angrep på en israelsk buss i 1978. 38 israelske sivile, inkludert 13 barn, ble drept i angrepet. Han ramset også opp flere terrorister i israelske fengsler.

Vet dere hvilken pris vi betaler for frihet og uavhengighet? Elver av blod. Velsignet være martyrene! Og til fangene som lider stort, etter nesten 40 år i fengselscellene. Velsignet være dere alle!

Mahmoud Al-Aloul, nestleder i Fatah.

Også en annen taler på Fatah-arrangementet lovet at terroren mot Israel ville fortsette, og sa videre at «vi holder fortsatt våpenet i vår hånd».

Ved en annen jubileumsmarkering, hvor Al-Aloul stod ved siden av president Abbas på talerstolen, understrekte nestlederen at han og hele Fatah har stor respekt for palestinske terrorister og mordere.

Hvor stor er ikke lidelsen til fangene som er våre hjerter nær, og som har ofret sin frihet. Vi sender våre tanker til dem alle – Marwan [Barghouti], Karim [Younes], [Fuad] Al-Shubaki, Ahmad Sa’adat og alle disse fantastiske krigerne som er vi så stolte av.

Mahmoud Al-Aloul, nestleder i Fatah.

Palestinian Media Watch har flere ganger dokumentert hvordan Mahmoud Abbas sitt Fatah ettertrykkelig har gjort det klart at de ikke har sluttet å bruke terror – eller væpnet motstand som de kaller det – mot Israel.

Etter at palestinske terrorister gikk inn i en synagoge i Jerusalem og drepte fem jøder med kniver og økser i november 2014, publiserte Fatah en video på Facebook som tilsynelatende hyllet de grusomme drapene.

Til slutt kan det være greit å minne om at Fatah er partiet som kontrollerer de palestinske selvstyremyndighetene (PA). Disse får store pengesummer utbetalt av norske myndigheter. Pengene går så videre til PLO og Fatah.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart