Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Palestinske banker må stenge kontoene til dømte terrorister

Palestinske fanger
Palestinske fanger i israelske fengsler får høye månedslønninger fra PA. Mange av dem er dømt for terrorisme.
Etter 9. mai vil det bli forbudt for banker å bistå palestinske myndigheter med lønnsutbetalinger til dømte terrorister.

En betydelig del av palestinske selvstyremyndigheters budsjett går til belønning av terrorister. Ta for eksempel påskemassakren i Netanya 27. mars 2002, hvor 30 sivile israelere ble drept og 140 skadet. En av planleggerne av terrorangrepet har siden den gang mottatt 2,5 millioner kroner i belønning av palestinske selvstyremyndigheter. MIFF har varslet riksrevisjonen om at regjeringen tildekker hvordan norsk bistand bidrar til å belønne terror.

9. mai 2020 blir en betydelig del av Israels anti-terror lov gjeldende i Judea og Samaria [Vestbredden], melder Palestinian Media Watch. Dermed vil det bli ulovlig for palestinske banker å gjøre transaksjoner, og tilby andre banktjenester, til personer som er dømt for terror-relaterte forbrytelser. Strafferammen for å tilby slike banktjenester til dømte terrorister blir 10 års fengsel og en høy bot.

– For å unngå straffeforfølgelse, må de palestinske bankene straks stenge kontoene som palestinske selvstyremyndigheter gjør utbetalinger til for terrordømte fanger, skriver Palestinian Media Watch.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart