Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Norsk bistand betaler lønnen til denne jihad-apologeten

Skjermdump fra PA TV 18. september 2020.
- De religiøse tekstene sier at dersom en tomme muslimsk land blir stjålet, er jihad et personlig religiøst påbud for alle som er i stand til det, sier PA-mufti Muhammad Hussein.

«Det overordnede målet for den norske innsatsen i Palestina er en forhandlet to-statsløsning der Israel og Palestina lever side om side i fred og sikkerhet innenfor gjensidig anerkjente grenser,» skriver regjeringen i statsbudsjettet.

Den norske bistanden til palestinernes generelle budsjett går blant annet til å lønne PA-mufti Muhammad Hussein, og til å drive den offisielle tv-stasjonen. 18. september ble Hussein intervjuet på PA TV.

Programlederen, også hun betalt av norsk bistand, sier: «Alle de religiøse uttalelsene (dommene) som ble utgitt av nasjonens religiøse lærde gjør det obligatorisk å kjempe mot de stjelende jødene, og de er samstemte i å forby normalisering med sionistene. Men noen [Emiratene og Bahrain] nytolker disse tekstene og ønsker normalisering velkommen.»

PA-muftien svarer: «Tekstene sier klart at dersom en tomme av muslimsk land blir stjålet, blir jihad et personlig religiøst påbud for alle som er i stand til det. Dette er sharialoven som de religiøse juslærde  har fulgt fra begynnelsen, fra dagene til disiplene [til profeten Muhammed]. Det faktum at muslimene ikke kan– i noen islamske land, eller i noen arabiske land – gjenvinne [sitt land], betyr ikke at dommen har endret seg. Nei, den religiøse dommen er klar, gyldig og gjeldende. Det minste vi krever fra disse [Emiratene og Bahrain] som forsøker å vri på tekstene, er at de leser tekstene korrekt og ikke forandrer dem… [Det er forbudt] for dem å gjøre en religiøs juridisk dom som endrer tekstene og vrir på tekstene slik det passer den og den hersker. Det er forbudt for dem, og Allah vil spørre dem om dette.»

Der har du det. Norske skattepenger blir misbrukt til jihad-oppmuntring fra en religiøs leder på en offisiell kringkasting. Hvis dette er noe du kan leve med, så bare forhold deg likegyldig. Hvis dette er uakseptabelt for deg, meld deg inn i Med Israel for fred nå!

TV-innslaget er oversatt fra arabisk til engelsk av Palestinian Media Watch.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart