Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Nobelprisvinner Arafat: – Du vil se israelerne flykte som rotter

Yasser Arafat. (Foto: Remy Steinegger, WEF)
Yasser Arafat. (Foto: Remy Steinegger, WEF)
I 1994 fikk Yasser Arafat Nobels fredspris av den norske Nobelkomiteen. Samtidig drømte han om at israelerne skulle flykte som rotter.

Den britisk-palestinske journalisten Abdel Bari Atwan har latt seg begeistre av bildene fra flyplassen i Kabul de siste ukene. På den libanesiske tv-stasjonen Mayadeen profeterer Atwan at israrelerne kommer til å flykte slik som vestlige statsborgere og afghanere flykter fra Taliban i Afghanistan.

– Israel er i forvirring, i panikk. De vet veldig godt at det som skjedde på flyplassen i Kabul vil gjenta seg på Ben Gurion flyplass, sier Atwan.

– Men Ben Gurion flyplass vil bli stengt, fortsatte han, det vil ikke komme noen fly dit. De [israelerne] vil ikke ha noe annet alternativ enn [å flykte via] havet.

Programlederen fra Mayadeen smiler med tanken på israelere som må lære seg å svømme for å komme seg unna via Middelhavet. Så forteller Atwan en historie.

«I juli 1995, møtte jeg president Yasser Arafat i Tunisia. Arafat inviterte meg til å gå en tur på natten, det var rundt klokken 1. Arafat sa til meg: ‘Ved Allah, du vil se at israelerne flykter fra Palestina, som rotter flykter fra et synkene skip. Du vil få oppleve det. Jeg vil ikke oppleve det, men du er mye yngre enn meg og du vil få oppleve det.’ I dag tror jeg at den profetien vil bli oppfylt.»

Arafat flyttet fra Tunisia til Gaza i juli 1994. Det er grunn til å tro at Atwan har forvekslet årstallene, og at Arafat formidlet sin antisemittiske drøm samme år som han fikk Nobels fredspris i Norge. Hvis det var året etter, gjør det ikke saken noe bedre.

Se klippet her (via Memri):

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart