Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

PA: Israels utslettelse er uungåelig

PAs stormufti Muhammad Hussein sa på PAs offisielle TV-kanal at Israels utslettelse nærmer seg. (Foto: Skjermdump)
De palestinske selvstyremyndighetene fortsetter å spre et budskap om at Israel skal utslettes.

De palestinske selvstyremyndigheters (PA) tro på at Israel før eller siden vil bli utslettet er utspill som har gjentatt seg gjennom flere tiår. Denne tankegangen kom også nylig til syne fire ganger i PAs offisielle kanaler. PAs høyeste religiøse autoritet, stormuftien Muhammad Hussein, forsikret seerne på PAs offisielle TV-kanal at utslettelsen av Israel, «frigjøringen av Jerusalem» og landets «tilbakevending til islam» bare er et spørsmål om tid.

Det skriver Nan Jacques Zilberdik og Itamar Marcus i et innlegg hos den ikke-statlige israelske organisasjonen Palestinian Media Watch.

Uretten vil uten tvil ta slutt og okkupasjonen [dvs. Israel] vil forgå. Hvis vi ser på Palestinas historie har den vært okkupert av mange folk, og mange inntrengere har kommet hit, men til slutt tok okkupasjonen slutt og inntrengerne forsvant. Jerusalem vil garantert bli frigjort og vende tilbake til islamsk omfavnelse, edel og sterk med sine hellige steder og sitt folk, og de onde vil forsvinne, i den Allmektige Allahs vilje.

Stormufti Muhammad Hussein på PAs offisielle TV-kanal 29. september og 1. oktober 2021

Like etter stormuftiens lovnader om Israels utslettelse sende PAs TV-kanal et fyllstoff mellom programmene hvor det ble påstått at all jødisk innvandring til dagens Israel var ulovlig og en del av en «kolonialistisk zionistisk plan». Derfor vil Israels eksistens komme til en slutt og folkene «vil returnere til hvor de kom fra» fordi «okkupanter alltid drar til slutt», var budskapet.

PAs påstand om at alle israelere vil forsvinne er et tilbakevendende budskap. En skribent i PAs offisielle avis gjentok det i et innlegg om Jerusalem, hvor han skrev at Israel og israelernes dager nærmer seg slutten. Han skrev også at når Israel er borte, så vil Israels historie ikke være mer «enn en linje skrevet i blod» av palestinsk historie.

Dusinvis av inntrengere har gått gjennom Jerusalem og Palestina gjennom historien, og de har alle dratt mens Palestina og Jerusalem forble. Skjebnen til dagens inntrengere vil ikke bli noe annerledes. Når de drar, vil vi bevare en linje skrevet i blod i vårt lands historie.

[PA-avisen Al-Hayat Al-Jadida, 20. oktober 2021]

Noen dager senere trykket den samme avisen, som er PAs offisielle avis, en kommentar av en palestinsk skribent i Damaskus, som sammenlignet Israel med «blodtørstige, brutale og barbariske hærer» som har okkupert Palestina, og spådde at de som andre «ville bli beseiret» og forsvinne.

Palestinian Media Watch har i en årrekke eksponert hvordan PA sprer et narrativ om at Israel skal utslettes og at hele staten Israel er palestinsk land. Også palestinske barn blir lært opp til å tro at Israels ende er nær.

Her er et utklipp av uttalelsen til stormuftien Muhammad Hussein:


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart