De palestinske terroristene Assad Yosef Assad Al-Farai og Tzabhi Imad Tzabhi Abu Shakir i en rettshøring 12. mai 2022. (Foto: Flash90)

Hugget ihjel tre barnefedre – kan få opptil 19 millioner kroner i belønning

To unge palestinere risikerer livstid i fengsel etter tre drap på uskyldige israelere. Med palestinernes lønn til terrorister vil det gjøre dem til millionærer.

Israelerne Yonatan Havakuk, Boaz Gol og Ben Yiftah ble brutalt drept i et terrorangrep i byen Elad under feiringen av Israels nasjonaldag 5. mai. To unge palestinske menn drepte de tre barnefedrene med å hugge dem ihjel med kniv og øks. I tillegg ble flere andre livstruende skadet.

Terroristene var på rømmen i 60 timer etter angrepet, men ble omsider pågrepet av israelske sikkerhetstjenester. Terroristene ble fanget uten dramatikk og kan nå vente seg en livstidsdom i israelsk fengsel.

Men terroristene vil ikke bare bli straffet. De vil også bli belønnet. Selv om den palestinske presidenten Mahmoud Abbas kom med en vag fordømmelse av angrepet, vil han belønne terroristene med millioner av kroner gjennom palestinernes skalerte system med lønn til terrorister.

Dette skjemaet viser hvordan palestinere i israelske fengsler får lønn fra palestinske myndigheter.

Palestinske myndigheter utbetaler nemlig penger til palestinere som sitter i israelske fengsler. Og utbetalingene øker jo lenger man sitter inne. Det vil si at jo mer alvorlig terror man utfører, jo mer penger vil man til slutt få utbetalt. Utbetalingene øker trinnvis, slik skjemaet viser.

De to palestinerne som drepte tre på nasjonaldagen, og gjorde at 16 barn mistet sine fedre, vil få utbetalt hele 19 millioner kroner i lønn fra palestinske myndigheter (PA) – hvis de lever til de blir 80 år gamle.

19 millioner kroner for å drepe tre uskyldige jødiske barnefedre.

Lønningene fra PA vil starte på rundt 4000 kroner i måneden, men med årene vil dette øke til hele 34.000 kroner i måneden. Siden terroristene trolig vil sitte resten av sine liv i fengsel, så får de ikke mye bruk for pengene selv, men deres familier vil sitte igjen med millioner.

Terrorangrepet i Elad er et av flere dødelige terrorangrep som har rammet Israel de siste ukene. Siden 22. mars er 19 personer drept i terrorangrep i Israel, i tillegg er mange alvorlig skadet. I alle disse tilfellene vil terroristene få utbetalt lønn i fengsel fra PA. Hvis en terrorist dør i angrepet er det familien til terroristen som får penger.

Boaz Gol (t.v.), Yonatan Havakuk og Oren Ben Yifta ble drept i terrorangrepet i Elad. De to palestinske terroristene som drepte dem vil få 19 millioner kroner utbetalt i løpet av sin tid i israelsk fengsel.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

2 kommentarer

  1. Inntil 18 millioner i «lønn» for å drepe tre barnefedre ……… Og dette ser UD på og fortsetter å finansieer PA! Hvis dette ikke er et soleklart eksempel på jødehat . fra vårt eget Utenriksdepartement, hva skal da til før man kaller en spade for en spade? Jeg skammer meg over norske politikere!

  2. Vårt «utgått på dato» UD er medskyldig i disse drapene. Dette blir det aldri noen fred av. Men jammen vet de å ule når utøya blir nevt. Terror mot oss er en uting, men går det ut over jøder er det helt OK! Hvilkle hyklere!
    Trumps initiativ i MØ bar frukter, men han er jo sååå fæl så, så UD velger å ignorere den nye virkeligheten og kjøre videre på den døde «Osloavtalen» og tostatsløsning, selvsagt på Israels bekostning. Hvilkle puckon som svenskene sier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart