Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hugget ihjel tre barnefedre – kan få opptil 19 millioner kroner i belønning

De palestinske terroristene Assad Yosef Assad Al-Farai og Tzabhi Imad Tzabhi Abu Shakir i en rettshøring 12. mai 2022. (Foto: Flash90)
To unge palestinere risikerer livstid i fengsel etter tre drap på uskyldige israelere. Med palestinernes lønn til terrorister vil det gjøre dem til millionærer.

Israelerne Yonatan Havakuk, Boaz Gol og Ben Yiftah ble brutalt drept i et terrorangrep i byen Elad under feiringen av Israels nasjonaldag 5. mai. To unge palestinske menn drepte de tre barnefedrene med å hugge dem ihjel med kniv og øks. I tillegg ble flere andre livstruende skadet.

Terroristene var på rømmen i 60 timer etter angrepet, men ble omsider pågrepet av israelske sikkerhetstjenester. Terroristene ble fanget uten dramatikk og kan nå vente seg en livstidsdom i israelsk fengsel.

Men terroristene vil ikke bare bli straffet. De vil også bli belønnet. Selv om den palestinske presidenten Mahmoud Abbas kom med en vag fordømmelse av angrepet, vil han belønne terroristene med millioner av kroner gjennom palestinernes skalerte system med lønn til terrorister.

Dette skjemaet viser hvordan palestinere i israelske fengsler får lønn fra palestinske myndigheter.

Palestinske myndigheter utbetaler nemlig penger til palestinere som sitter i israelske fengsler. Og utbetalingene øker jo lenger man sitter inne. Det vil si at jo mer alvorlig terror man utfører, jo mer penger vil man til slutt få utbetalt. Utbetalingene øker trinnvis, slik skjemaet viser.

De to palestinerne som drepte tre på nasjonaldagen, og gjorde at 16 barn mistet sine fedre, vil få utbetalt hele 19 millioner kroner i lønn fra palestinske myndigheter (PA) – hvis de lever til de blir 80 år gamle.

19 millioner kroner for å drepe tre uskyldige jødiske barnefedre.

Lønningene fra PA vil starte på rundt 4000 kroner i måneden, men med årene vil dette øke til hele 34.000 kroner i måneden. Siden terroristene trolig vil sitte resten av sine liv i fengsel, så får de ikke mye bruk for pengene selv, men deres familier vil sitte igjen med millioner.

Terrorangrepet i Elad er et av flere dødelige terrorangrep som har rammet Israel de siste ukene. Siden 22. mars er 19 personer drept i terrorangrep i Israel, i tillegg er mange alvorlig skadet. I alle disse tilfellene vil terroristene få utbetalt lønn i fengsel fra PA. Hvis en terrorist dør i angrepet er det familien til terroristen som får penger.

Boaz Gol (t.v.), Yonatan Havakuk og Oren Ben Yifta ble drept i terrorangrepet i Elad. De to palestinske terroristene som drepte dem vil få 19 millioner kroner utbetalt i løpet av sin tid i israelsk fengsel.

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart