Israel og Ukraina

Israelkonferansen i Drammen 13.-15. mai

Israelske sikkerhetsstyrker pågrep to palestinske terrorister i en skog utenfor Elad søndag 8. mai 2022. (Foto: Flash90)

Terroristene pågrepet etter 60 timer

Terroristene som drepte tre personer og skadet flere andre på nasjonaldagen er omsider pågrepet.

De to palestinske terroristene, som drepte tre og skadet sju i et kniv- og økseangrep under feiringen av den israelske nasjonaldagen 5. mai, er pågrepet etter 60 timer på rømmen, skriver Times of Israel.

Flere hundre politi og sikkerhetsstyrker har lett etter terroristene gjennom helga. Palestinerne ble funnet i en skog i nærheten av byen Elad, hvor terrorangrepet fant sted. I en felles uttalelse fra det israelske forsvaret, politiet og sikkerhetstjenesten Shin Bet sier de at de to ble funnet etter at man oppdaget to mistenkelige skikkelser i området.

Pågripelsen skjedde bare en kilometer fra stedet hvor angrepet skjedde. De to skal ha tilstått at det var de stod bak det dødelige angrepet. En øks som trolig ble brukt i angrepet ble også funnet i området.

De to palestinerne, som er 19 og 20 år gamle, drepte tre jødiske menn ved å hugge dem ihjel med øks og kniv. Totalt 16 barn mistet sine fedre i angrepet. Flere barn var vitne til at deres egne foreldre ble angrepet.

I tillegg til de drepte ble flere alvorlig skadet. Angrepet er at av mange dødelige terrorangrep som har rammet Israel de siste ukene. Siden slutten av mars er 19 personer drept i terrorangrep i Israel.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart