Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terroristene pågrepet etter 60 timer

Israelske sikkerhetsstyrker pågrep to palestinske terrorister i en skog utenfor Elad søndag 8. mai 2022. (Foto: Flash90)
Terroristene som drepte tre personer og skadet flere andre på nasjonaldagen er omsider pågrepet.

De to palestinske terroristene, som drepte tre og skadet sju i et kniv- og økseangrep under feiringen av den israelske nasjonaldagen 5. mai, er pågrepet etter 60 timer på rømmen, skriver Times of Israel.

Flere hundre politi og sikkerhetsstyrker har lett etter terroristene gjennom helga. Palestinerne ble funnet i en skog i nærheten av byen Elad, hvor terrorangrepet fant sted. I en felles uttalelse fra det israelske forsvaret, politiet og sikkerhetstjenesten Shin Bet sier de at de to ble funnet etter at man oppdaget to mistenkelige skikkelser i området.

Pågripelsen skjedde bare en kilometer fra stedet hvor angrepet skjedde. De to skal ha tilstått at det var de stod bak det dødelige angrepet. En øks som trolig ble brukt i angrepet ble også funnet i området.

De to palestinerne, som er 19 og 20 år gamle, drepte tre jødiske menn ved å hugge dem ihjel med øks og kniv. Totalt 16 barn mistet sine fedre i angrepet. Flere barn var vitne til at deres egne foreldre ble angrepet.

I tillegg til de drepte ble flere alvorlig skadet. Angrepet er at av mange dødelige terrorangrep som har rammet Israel de siste ukene. Siden slutten av mars er 19 personer drept i terrorangrep i Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart