Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Barnemordere blir hyllet som helter i Jeriko

Fatah
Skjermdump fra Fatahs barnebevegelse (Fatah's Lion Cubs and Flowers children's movement), via Palestinian Media Watch.
To palestinere som drepte tre israelske småbarn i 1988 blir hyllet som helter av Fatah, den dominerende palestinske bevegelsen på Vestbredden.

30. oktober 1988 angrep tre palestinske terrorister en israelsk buss med brannbomber. Rachel Weiss og hennes tre barn (9 måneder, 2 år og 3 år) ble brent til døde, og en israelsk soldat, David Delrosa (19), døde av brannskader etter at han forsøkte å redde dem.

Terroristene bak angrepet, Jum’a Adam og Mahmoud Kharabish, har vært i israelsk fengsel siden angrepet. De mottar for tiden 35.200 kroner i måneden i belønning fra palestinske selvstyremyndigheter, flere ganger høyere månedslønn enn offentlige ansatte. Ifølge en beregning utført av Palestinian Media Watch har hver enkelt av terroristene mottatt 5,3 millioner kroner i belønning ved utgangen av år 2022.

Men å belønne dem for drap på jøder er ikke nok for Fatah og palestinske selvstyremyndigheter. Terroristene blir også løftet fram som helter for en ny generasjon palestinere. 8. november ble det publisert bilder på Facebook-siden til Fatahs barneorganisasjon (alder 6-15 år) hvor Jum’a Adam og Hamoud Kharabish blir omtalt som «heltemodige fanger».

Den tredje terroristen som deltok i angrepet, Ahmad Takrouri, ble løslatt i en fangeutveksling med Israel i 2011.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart