Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Tips når utenriksministeren skal bekjempe islamofobi

Utenriksminister Anniken Huitfeldt. (Foto: Arbeiderpartiet, flickr)
Jeg er redd for at islamister over hele verden, inkludert i Norge, skal se på de palestinske dødsbudskapene vestlige penger er med på å finansiere, og tro at det er akseptabelt.

19. februar meldte Radio Pakistan at «Pakistan og Norge har blitt enige om å jobbe sammen for å forhindre en økning i tilfeller av islamofobi i verden». Avtalen skal være inngått på sikkerhetskonferansen i München mellom utenriksminister Anniken Huitfeldt og hennes pakistanske kollega.

Her er et godt og velment tips som det norske Utenriksdepartementet kan bruke i kampen mot islamofobi: Slutt å finansiere jihad-opplæringen til palestinske myndigheter. Protester høylytt hver gang norske penger blir misbrukt, i islams navn, til å fremme krig mot jøder.

«Min sønn. Vi var ikke skapt for glede. I mine øyne, er det meningen at du skal bli martyr! Vårt våpen er vårt islam, og vår ammunisjon er våre barn. Og du, min sønn, det er meningen at du skal bli martyr.»

Dette diktet, lest av en liten palestinsk jente, publiserte Fatah på sin offisielle Facebook-side 22. november 2019. Fatah er den palestinske bevegelsen som kontrollerer palestinske selvstyremyndigheter (PA) på Vestbredden.

Å oppmuntre barn til å søke døden i jihad mot jødene er dessverre ikke noe enestående i det palestinske samfunnet. 22. februar publiserte MIFF videoklipp på YouTube og Facebook – tekstet både på norsk, dansk og svensk – som dokumenterer hvordan martyrdød-oppfordringene stadig kommer i offisielle palestinske medier. Klippene er samlet av Palestinian Media Watch.

Artikkelen fortsetter under videoklippet.

I den utspekulerte og dødelige propagandaen er det ofte barna selv som må bringe fram det farlige budskapet. Disse tre smakebitene er alle framført av barn på den offisielle palestinske tv-kanalen: «Vårt blod er revolusjonens mat.» «Martyrenes blod renner i årene mine.» «Skyt, skyt i Allahs navn. Martyrnes vei er bedre framfor alt annet.» 25. juli 2022 publiserte Fatah på sin Facebook-side en gutt som står og roper: «Lenge leve Palestina. Vi vil dø, og det vil leve!». På brystet bærer gutten et kart hvor den jødiske staten er utslettet.

I klippsamlingen inngår også en rekke eksempler på hvordan PA-ledere påvirker foreldre til å ofre barna sine som «martyrer». Gjennom det hele skinner det gjennom at dette dreier seg om en antisemittisk drapskampanje. «Bare jødene opptok Amjads tanker. (…) Han ville ligge i bakhold [for å drepe]. Han ba om martyrdøden og fikk det, lovet være Allah,» sa Amjad Abu Alias mor på PA TV 30. juli 2022.

Denne dødspropagandaen kommer ikke bare gjennom offisielle palestinske medier som Norge er med å støtte gjennom vår generelle budsjettbistand til PA. Det samme budskapet blir også formidlet gjennom skoleverket til PA, som også Norge er med å betale for både direkte og indirekte. I skolen blir palestinske barn fortalt at de som dør som martyrer vil få tilgivelse, være trygge for etterlivet og vil kunne få gifte seg med 72 koner blant jomfruene. Han kan også be for 70 av sine slektninger. Vold, martyrdød og jihad er tema gjennom alle tolv år i grunnskolen. Vi beklager at det problematiske og hatefulle innholdet i palestinske skolebøker fortsatt ikke er blitt fjernet, uttalte et flertall i EU-parlamentet i 2022.

I noens øyne blir jeg kanskje en islamofob av å påpeke denne dødspropagandaen til PA. Men mitt håp er å redde muslimske barn fra å bli drevet i døden – og redde jødiske barn fra å bli drept.

Hvis det er noe jeg er redd for, er det at MIFF-medlemmenes skattepenger skal finansiere en statsdrevet propaganda for jihad og jødehat. Jeg er redd for at norske utenrikspolitiske ledere skal snakke fint om den viktige bekjempelsen av intoleranse og forfølgelse av muslimer, samtidig som de gir nærmere én milliard kroner årlig for å støtte en palestinsk elite som fremmer bruk av barnesoldater og jødehat. Jeg er redd for at islamister over hele verden, inkludert i Norge, skal se på de palestinske dødsbudskapene vestlige penger er med på å finansiere, og tro at det er akseptabelt. Jeg er redd for at islamofober skal tro at Fatahs og Hamas islam er den eneste formen for islam.

  • Hva tenker du? Skriv i kommentarfeltet under.

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart