Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Historisk bronsemedalje til Israel

Israels U19-landslag imponerte stort og kvalifiserte seg til U20-mesterskapet. (Foto: Israels fotballforbund)
Vant bronsefinalen mot Sør-Korea i U20-VM.

Israel tok en historisk tredjeplass i U20 verdensmesterskapet i fotball søndag 11. juni, etter at de beseiret Sør-Korea 3-1 i bronsefinalen.

De israelske spillerne har gjort en formidabel jobb og prestert langt bedre enn hva som var forventet av dem i løpet av mesterskapet.

Blant annet slo de ut fotballstorheten Brasil i kvartfinalen. Israel tapte semifinalen mot Uruguay, som endte opp som vinner av mesterskapet, men med seier i bronsefinalen ble mesterskapet likevel kronet med medalje.

– Denne måneden har vært en drømmemåned, sier lagets trener Ofir Haim, om turneringen som startet 21. mai. Flere tusen tilskuere var til stede på bronsefinalen for å heie på de unge israelske fotballspillerne.

– Jeg kunne høre fansen synge nasjonalsangen. De skapte en atmosfære som om vi spilte på hjemmebane. Det går ikke an å beskrive den følelsen, sier treneren.

Nå har flere av verdens største fotballklubber fått øynene opp for de israelske fotballtalentene. Flere klubber hadde speidere til stedet under mesterskapet, som ble arrangert i Argentina.

Opprinnelig skulle mesterskapet vært arrangert i Malaysia, men landet mistet retten til å være arrangør etter at de ikke ønsket deltakelse av det israelske landslaget.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart